|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() askerlikten görüntülerim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Akın YILDIZ 1981 Brh(+) İSTANBUL Bu mesaj en son " 11-06-2010 " tarihinde saat 08:37 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resim linkleri düzenlendi.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Akın kardeşim paylaşım için teşekkürler.avınız ve oltanız her daim dolu olsun.Ama şunu belirtmek isterim, avlak bölgeniz ve manzarası bir harika görünüyor.Anlatım ve bilgilendirmelerin için ayrıca teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler gerçekten çok güzel av olmuş.. Güzel avlarınızın devamını dilerim
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Akın kardeşim tatlı suda hiç avlanmadım ama balıklar bayağı güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık, Süleyman abiye kesinlikle katılıyorum manzara çok güzel gerçekten, iyi günler dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() akın kardesım turna cok guzel ama ebnde tatlı suda hıc avlanmadım
bu arada manzara eslıgınde olan av resım cok guzel o doga goruntusu bıle ınsanı dınlendırıyor paylasım ıcın tesekkurler emeğine sağlık
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Akın abi harika görüntüler tebrik ederim...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akın tebrikler, ellerine sağlık, gölde çok sığ galiba. sazan benzeri sasinin fotosunu ekleme olanağın varmıdır.?Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() akın kardeşim maşalalh güzel bir mekan doğa dağa ne olsun tatlısu avı gibi varmıbe ben şağsen tatlısuyu da çok seviyorum sazan gibi geldim kocaman hadi herdağim avın bol osun kardeşim rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu işi yapabilmek için 2-3 günümü harcayıp turna tutulan bir yere gitmeyi düşünüyorum
![]() Öner ne dersin ? Takılacam peşine ona göre. Tebrik ederim balık harika, ortam harika. Teşekkürler paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() bu yakışıklılarda bugün yakalandı.aynı sazanla yakaladım ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bilecik-pelitözü turna avı rapalayla | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 11 | 06-01-2010 20:11 |
28/04-Turna avı | Kozer | TATLI SU AVI | 29 | 17-11-2007 04:04 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |