|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaslar`
oncelikle boyle kaliteli bir foruma uye olmaktan duydugum sevinci sizinle paylasmak isterim. eh artik turizm sezonu bitti' bizde yavas yavas oltalari elimize almaya basladik. ilk avimiza bizim gecen hafta sirtiyla basladik, malum palamut sezonu. epey verimli bir av yaptik(bu arada iyi palamut pisirme tarifi bilen arkadas varsa yardimlarini bekliyorum ![]() arkadaslar hepinize rasgele! |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
İmza kısmınızı doldurursanız size doğru şekilde hitap edebiliriz. Av rapor ve fotoğraflarınızı bekliyoruz. Tekrardan hoşgeldiniz
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb palamutu fırında pişirmenizi öneririm sosuna sarmısak eklemeyi unutmayın ve pişirme süresi çok önemli çatalı batırdığınızda rahatça girmeli balon balıları çok dert gerçektende babam şimdi dip balığı için uğraşıyor gerekli donanımı tamam ama pek bir bilgisi yok yarın ilk denemeye çıkacaklar inş..rastgele diyorum bende bizde alanyadayız dilerim sizinde tüm avlarınız verimli olur saygılarımla
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız sohbetınız ve balıgınız daım olsun
__________________
Okan MİDYAT 1970 / Bornova - İZMİR |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Kırtasiyeden aydınger kağıdı alacaksın büyük karelere bölüp dilimlenmiş palamudu üzerine koyacaksın balığın üzerinede fındık kadar tereyağı üzerine halka soğan üzerine ince dilimlenmiş limon üzerinede maydanoz bu ara balığı tuzlamayı unutma kağıdı dörtbir tarafından tutarak büzüştür varsa torba teliylen bağla fırına ver 45/50 dakika piştikten sonra afiyetle yiyin. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanya dan bir manzara | erkepli | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 03-04-2009 13:00 |
09.12.2007 alanya | Tungaalp_07 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 11-12-2007 12:04 |
Resimlerle ALANYA | Rauf | Videolar | 15 | 27-05-2007 20:15 |
alanya"dan selamlar | Tungaalp_07 | Tanışma | 17 | 03-04-2007 18:10 |
Alanya Palamut (Açılış) | oguzkurt | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 07-10-2006 11:43 |