|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Nisan 2009 da Didim Akbük te Ne kadar güzel balık aldıysakta kaçırdığımız öyle bir levreğin sıkıntısı içimize oturmuş halde. Balığın kaçmasının tek suçlusu apaki baka suçlu yok. Yaklaşık 4 kg üstüne bir levrek birbirine bağladığımız 300 mt lik misana bile teknenin içine almamıza yardımcı olamadı. Acemi Şansı olsa gerek kısmet daha iyilerine.....
Herkese Rastgele..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şerif Bey, maşallah çok güzel bir av olmuş. Balıkları sepetten çıkartıpda resimlerini çekseydiniz balıkları daha iyi görürdük.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaçan levrek için üzülmedim desem yalan olur. Aynı hisleri paylaşıyoruz yaz başında bende irice bir levreğin arkasından bakıp kalmıştım.
Diğer balıklar içinde tebrik ederim bunlar herhalde teselli ikramiyesi oldu sizin için.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür Ederim Dünde Mordoğandaydık hava epey bir bozuktu 1 saat açılabildik. yinede 4 kg kadar karagöz aldık.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hocam tebrikler, güzel balıklar yakalamışsınız da,
esas levreği nasıl kaçırdığınızı detaylı olarak anlatmanı beklerdim... :-))) avclığın zevki orda... :-))) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Şerif kardeşim inşallah bir dahaki sefere kaçırmassın.Diğer balıklarda çok güzel afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi O levreği kaçırdığımız aklıma geldikçe morallerim bozuluyor ondan anlatmadım. 75 dk süren bir serüven resmen ama sonunda avını kaçıran biz perişan uyku tulumu ve yatış. Ama sana söz öyle bir levrek yakalıyacağım ve burda onu anlatacağım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30.12 .2007 Didim avı | omerko | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 04-01-2008 23:12 |
12.04.2007 Didim | omerko | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 21-04-2007 17:48 |
Akbük-31Mart gece, 1 Nisan | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 20-04-2007 12:06 |
06-07 nisan Akbük | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 09-04-2007 13:25 |
Akbük-kaç? | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 05-03-2007 14:28 |