|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sami ,yani rüzgar2 bu resimde sizce ne yapıyor?
Eylül 2000 ALALA GÖLETİ AMASYA Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence, yakaladığı balığı taşların arasına düşürmüş, onu bulmanın keyfini yaşıyor. Ama dikkat et Sami, o taşların arasında fareler de var...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bana savunma hakkı doğdu.Bu gördüğünüz adam Cesur Yürek ....Yok abartmıyorum...Bu fotoyu çeken arkadaş(seko.genelde fot işiyle uğraşır balıktan çok) düşürdüğü balığı korkudan alamazken o alıyor..Yılan kurbağa hiç farketmez...Direk sokuyor elini ve sonuca ulaşıyor...Ya diğerleri...Sadece seyretmekle yetiniyor..Gerçek balıkçıı elini de sokar ayağınıda.Gerekirse balığı kaçırmamak için göle bile girer.İşte bu adam bunu yapıyor...Ve devamda edecek hiç yılmadan.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cevap doğru değil...Yorumları bekliyorum ama düşürdüğü balığı falan almıyor...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu arkadaş göle taş atıyor olabilir göle dikkatli bakınca bir dairesel dalgalanma var ...Veya ayakkabısını o araya düşürmüş olabilir ayakkabıyı çıkarmaya çalışıyor belkide oraya canlı yem koydunuz onları almaya çalışıyor onu bunu bilmem ama adam borcu yokmuş gibi gülüyor hasta oldum valla
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Can'a katılıyorum... Ama taşı suya değil muhtemelen fotografı çekene atacak gibi duruyor.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Sami o günü anılar bölümünde anlat istersen... Anlatılmaya değer bir gündü çünkü.Bir daha öyle bir av yaşayabileceğimizi sanmıyorum...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harbi oradan balıkmı çıkartıyorsunuz livar boş gibi şey etmiş yani itiraf edin ayakkabı gittiii
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizde yanlız adam ve balıkları.07.Ekim.2008 | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 12-10-2008 22:00 |
Alkol Bağimlilik Yapiyor | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 11 | 05-01-2006 06:40 |
Yaşlı Adam ve Balık... | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-12-2005 22:20 |