|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yine Ildır ve yine bir Ildır klasiği.Ancak sanırım lodos sebebiyle çipura pek çıkmadı.Yinede deniz ana bizi boş yollamadı.Aslında İbrahim kardeşimin raporu sonrası Çeşmealtında av yapmak ta oldukça mantıklıymış,onuda anladım.Resimlerle size av raporumu aktarmaya çalışayım.
Yer:Ildır Yem:Yengeç+mamun Partner:Bacanak ![]() Geçen hafta adminin 21 cm lik karagöz uyarısından sonra derin dondurucuda olan karagöz ve levrekleri(ispendek) ölçtüm.2 tane karagözüm 21 cm altında.Levrekler ise asgari limitlerin altında değil.Uyarıya teşekkür ederim bu arada.Ancak adet ve çeşit fazlalığı olunca 3-5 balık sınırların altında bile olsa farkedilmeyebiliyor.Ama geri yolladığımız ufaklar inanın okadar fazlaki, yanlışlıkla alıkoyduklarımızın, onların yanında lafı bile olamaz.Nede olsa ben(amatörce olsada) bu işe gönül verdim ve vermeye de devam edeceğim.Bu siteye nekadar gönülden bağlı olduğumda sanıyorum önceki admin arkadaşımızın izahlarına ve tüm üyelere seslenişlerine gerektiği gibi cevap vermemden bellidir.En azından biliniz ki site ve amatörlük adına, gözden kaçanlar hariç elimden geleni yaparım. ![]()
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 21-10-2009 " tarihinde saat 11:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resim düzenlendi.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abı senı ve bacanak partne rını tebrık edeım guzel bır av olmus hele hele standartlaya uymanız cok hos ve ornek bır davranıs tebrık ederım daha nıce kısmetlı avlara
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi balıkların hasını almışsınız her zamankı gibi tebrık ederim
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Abi, rapor geç kalınca acaba bu haftayı pas mı geçtin diye düşünmeye başlamıştım.
Sen ve Bacanak, maşallah çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim... Murat Abi, Çeşmealtı'nda o kadar çok lidaki var ki... Ben ev sahibi olarak ağırlamakta zorluk çekiyorum. Haftaya bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() murat biladerim gerçekten dediğin gibi ıldır yine güzelmiş
![]() ![]() herzaman daha güzelleriyle beraber oluruz ![]() sevgiler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi tebrik ederim gerçekten güzel balıklar!!
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı guzel balıklar güzel hareketler allah nasibinizi daim etsın.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() murat bey tebrikler her zaman ki gibi harika bir av yapmışsınız elinize emeginize saglık
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Emeğinize sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abi gene hasılatı toplamışsınız tebrikler.Daha bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.10.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 20-11-2009 15:02 |
08.08.2009 av raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 12-08-2009 20:02 |
04.04.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 10-04-2009 20:25 |
28.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 01-04-2009 08:40 |
21.03.2009 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 24-03-2009 16:14 |