|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cuma akşamından 2 kişi hem kamp,hem keyif hemde av planıyla yola çıktık.Akşam yemeğimizden sonra sanırım haftanın yorgunluğu ile av yapmadan yatmayı tercih ettik.Zaten av yerimize varış saatimizde planladığımızdan daha geç olmuştu.Sabah çabuk oldu ve teknemizi römorkumuzdan denize atıp avlağımıza gittik.İlk kerterizde pek hareket yoktu.BUnun üzerine 2.kerterizie gittik.Yanımızda çok az sülünez vardı.Genelde hiç almıyoruz ama bu sefer nolur nolmaz diye 15 tane kadar almıştır.İyiki de almışız.Resimde görünen az sayıdaki mercanları onların sayesinde aldık.Sülünezler bitince mecburen ilk oturduğumuz yere döndük.Sabahtan beri orada olanlar pek bişi alamamışlar.Bol gopezden ve ara sıra çıkan uskumdudan başka.Haa tabi isparozu saymazsak.
![]() Kös kös oltalarımızı atıp deneyelim ısmetimizi dedik ve aşağıdaki resimdekiler bizim oldu.Yeteri kadar balık aldığımızı düşünüp bacanak ile beraber saat 14 gibi sudan çıktık.Herkese daha bereketli avlar dilerim. Sargoz olduğunu düşündüğüm 2 yakışıklı.Düşündüğüm diyorum çünki ben daha önce sargoz hiç yakalamamıştım.(yanlışım varsa düzeltin lütfen) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Eğer sülünezler bitmeseydi aşağıdaki yalnız kalmazdı sanıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar benim payıma düşenler(evde resimlendi) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tümü içtimada. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İşte geleceğin balıkçısı oğlum Ege. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saygılarımla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi yine yapacagınızı yapmışsınız bacanaganızla
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat,bundan iyisi can sağlığı.Haarika bir av olmuş tebrikler dostum.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ellerinize sağlık çok güzel balıklar tebrik ederim
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcım tebrikler tüm ekibi kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Abi, maşallah ortaya bir karışık yapmişsın.
Balığın ne zan ne yiyeceği belli olmuyor, her çeşit yemi almakta fayda var. Balıkların ikiside sargoz hatta biri baya bir yakışıklı ben yalnız o büyük olan balığı çıkaramadım ısparoz mu acaba!!!! Ege'ninde Maşallah'ı var.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Murat abi Maaşaallah beee..
Keşke sülünezleri bol alsaymışsınız ancak yinede nasibinizi almışsınız.. Bu kaçınılmaz Nasipten ötesi yook.. Seni ve katılan arkadaşı kutlarım.. Emeğine sağlık Afiyet bal şeker olsun.. Selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Paylaşımın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Veli.Bakalım yakışıklı sargozların tadı nasılmış.Sanada bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Nevzat kardeşim.Haklısın gerçekten.Yarabbi şükür diyelim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
2009 dan seçmeler | Hasan BALIKÇI | ANILAR | 43 | 12-02-2010 20:46 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |