|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Uzun zamandır, tekne limanda biz evde internet karşısında paslanmıştık.Nihayet dün akşam hava durumuna baktığımda bu gün için denizin güzel olacağını öğrendim.
Yalnız gitmek istemediğim için bir iki arkadaşa tlfn açtım. Sanki sözleşmişler gibi hepsinde bir geçerli mazeret vardı.. ![]() ![]() ![]() Benim güzel bir kameralı tlfnum vardı.. ![]() Geçen hafta ikinci el düşük model kamaralı bir tlfn aldım.Bir sevincle tuttuğum balıkları sıralayıp beş on poz resimlerini çekip, paylaşıma koymak için evin yolunu tuttum. Ve büyük hüsraaann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 04-02-2010 " tarihinde saat 22:20 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() olsun be abi. fotoğrafı olmayıversin. Senin günün güzel geçmiş ise bizimkide güzel geçmiş demektir. Ben kafamda fotografları kurguladım bile ![]() Teşekkürler paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Evet ya Mehmet, güzel bir gündü... Deniz ve balıklarla baş başa..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() üstadım sen yanlızsın ama balıklar seni yanlız bırakmamış her zaman şansın daim olsun rastgelsin allaha emanet
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Serkan'ım, inşallah pazar günümüz de öyle olur............
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kimler var bize katılacak arkadaşlar varmı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet bal şeker olsun Süleyman abi ..
![]() Ah be Süleyman abi çağırsana beni... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Öner bana bi çağrı at tlfonunu kaydedeyim.hafta içi hava güzel olduğun da çağırırım bir dahakine seni..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() olsun be süleyman abi nasıl olsa sağlık oldukça daha çoooook balık tutarız
![]() senin bu çaban gayretin yeter ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine saglik abi cok guzel yazmissin. Beni aramayi unuttun
![]() Umarim bu guzel baliklarin devami gelirde bizde nasiplenebiliriz ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçen haftadan | Wetblue | Sırtı-Seğirtme | 4 | 07-09-2009 17:31 |
geçen sene aynalı avı | mc_scream | TATLI SU AVI | 2 | 15-05-2009 14:41 |
geçen yıl ve öncesi | mufi | ANILAR | 8 | 26-02-2008 21:14 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |