|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmişte yaptığım avlara bakınca yerimde duramıyorum dostlar. Kısmet olursa bu hafta sonu ava çıkmayı planlıyoruz,inşallah bir aksilik çıkmaz. İnşallah bu sezonda hepimiz için bereketli olur . Yem borukurdu. Takım zokalı iğne. ![]()
Bu mesaj en son " 19-02-2010 " tarihinde saat 09:24 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Kendisine iletildi... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Rıdvan, paylaşım içn teşekkürler.Güzel bir av gerçekleştirmişsin.Bu hafta nereye gideceğini bilmiyorum ama hafta sonu hava bozuk bilgin olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim Ustacım ,malesef kötü haberi bende az önce öğrendim. Çeşme dalyandan mercan geçidine gidecektik,orda bildiğimiz harika biryer var ve süprizlerle dolu. çuprası,karagözü ve mercanı garanti diyebileceğim bir yer tabi şu zamanda ne gelir tam kestiremiyorum ama boş dönmeyiz diye düşünüyorum. sağlık olsun artık kıyıdan levrek peşine düşeriz bizde.
Bu mesaj en son " 18-02-2010 " tarihinde saat 17:04 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Rıdvan abim inşallah bu yıl daha güzel avlar bizleri bekler.
Paylaşım için teşekkürler.Daha iyilerine rastgele... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=discus;73740]Rıdvan abim inşallah bu yıl daha güzel avlar bizleri bekler.
Paylaşım için teşekkürler.Daha iyilerine rastgele...[/QUOTE Serkan kardeş bu sezon avlarımda yer olarak çok seçici olmayı hedefledim. bildiğim çok güzel yerler var fakat bunlar arasında eleme yapıp sabırla trofe nasibimi arıyacağım. ve ilk kez bu sezondan başlayarak lidakileri bir yıl sonra çupra olarak çekmek için geri bırakacağım.((kaba lidakiler hariç)) tabi yanımdaki dostlarımdan'da bu konuda anlayış ve destek bekleyerek.
Bu mesaj en son " 18-02-2010 " tarihinde saat 18:56 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet bu haftasonuj hava bozuk.. ama pazartesı gunu cok guzel bır hava var bılgınız olsun ....
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() malesef tatillerde genelde havalar bozuk oluyor,şans işte.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rıdvan abi insallah yeni sezonda da böyle güzel avlar yaparsınız.
paylaşım için teşekkürler.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sağolasın kardeşim eksik olma. Aynı güzel dileklerimle.
![]() |
![]() |