|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben Hüseyin ŞENER
41 yaşındayım, İnebolu'da oturuyorum.Doğayı ve balıkçılığı çok seviyorum. Vaktim oldukça mevsimine göre Çinekop,istavrit,alabalık,kefal,eşkina ve zargana olta avları yapmaktayım.(Yiyeceğim kadar az ve öz avlanmayı severim). sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkürler... balıkçı arakadaşlara da rastgelsin diyorum.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüseyin abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() huseyın abı genıs aıleye hos geldın keyıflı ve neselı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat ve Yağız kardeş güzel karşılama için teşekkür ederim.Keyifli olacağına eminim. Murat elindeki yavruları görünce keyfim tavana vurdu vallahi.( Uzun bir süredir balığa bir yere gidemedim de :-)) Rastgele ...güzel arkadaşlıklara ...........
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar Hüseyin abi.
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım keyifli ve kalıcı paylaşımlar gerçekleştiririz beraber. Esenlikler dilerim ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hüseyin abi hoşgeldiniz..
insallah aradığınız herseyi burada bulur, paylaşımcı ve kalıcı olursunuz.. herdaim rastgele..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız avınız daım balıgınız bol olsun
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz Hüseyin abi,çok güzelbir tanışma ve tanıtma mesajı olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz hüseyin bey
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Hüseyin abi aileye hoşgeldin keyifli sohbetler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüm forumdaki arkadaşlara selam olsun. | samimakis | Tanışma | 14 | 22-02-2010 08:24 |
Bütün oltacılara bir hatıram olsun | Kamil ESEN | Diğer Malzemeler | 14 | 02-02-2010 14:34 |
Balık Ve Balıkçılığa Ait Bütün Terimler | Necati ARAT | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 15 | 01-02-2010 10:47 |
denizli'den hepinize saygılar | isyankar2009 | Tanışma | 7 | 09-03-2008 18:20 |
amasyalı amatör balıkçı arkadaşlara selam | UFUKTOKUR | Tanışma | 9 | 11-01-2008 07:54 |