![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar makinaya bağlamak için nasıl,kaç numara misina kullanmalıyım?Teşekkürler....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() imza ayarlarımı düzeltebilmişimdir umarım...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğum tarihinizide yazdığınızda imza tamamdır.
Sorunuza gelince bu konuda biraz daha bilgi verirseniz size ne kalınlıkta misina kullanacağınızı söyleyebiliriz. Yani hangi tür av yapacaksınız, ne balığı yakalayacaksınız bu gibi bilgilere göre tavsiye verebiliriz.
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 17-02-2008 " tarihinde saat 19:59 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin ali katılımcı ve paylaşımcı olmanı temenni ederim, saygılar, sevgiler....
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben kıyıdan avlanıyorum.Daha önceleri kefale atıyordum ama bu sene mırmıra alıştım.Daha sonra,çupra,levrek avı düşünüyorum.(bunların avını yapamadım henüz.)
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ali kardeşim hoş geldin.Katılımcılığının devamı dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
bende amatör olarak kıyıdan balık tutuyorum.Boş zamanım olduğu an soluğu deniz kıyısında alıyorum.benimde sorum makinamdaki misina az olduğu için değiştirmek istiyorum ancak kaç mm lik misina almalıyım bilmiyorum.Balık olarak kesin şu balığa atıyorum diyemiyorum ne gelirse artık.Onun için misina ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Kıyılarımız balıkları meralara bağlı olarak 4-5 kilolara kadar çıkabiliyor. Lüfer-kofana genelde çok dirençli balıklar olduğundan biraz daha kalın misina isteyecektir tabi ki bunun açığını kaliteli misina faktörüyle kapatabilirsiniz. Misinanın kalitesine oranlı olarak gücü değişkendir mesela bir markanın 0.35mm'i 2 kiloluk levrekte kopma gösterir bazı misinanın ise 5 kilo levreği çektiğini görebiliriz. O yüzden markayı iyi seçmelisiniz diyorum. 0.28 ile 0.38mm arası misinalar hatta 0.35mm diyelim makina da rahat kullanım olanağı sunar misina kalınlaştıkça makinadan sıyrılma ve üzerine sarım daha az olacağından atışlarda 40-50metreden sonra misina kafa kısmının iyice içerisine doğru azaldığından sürtünme artışı olup daha uzak mesafeye atmanızı engelleyecektir. O yüzden kalınlığı orantılı ayarlamalısınız ![]() ![]() Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() desteğiniz için çok teşekkür ederim.Marka olarak hangi markaları önerirsiniz?
0.28 den 0.35 arası için,varsa renk bildiginiz gib biz amatörler çapari atıyoruz ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne Ve Misina Bağlamak İçin Kullanılan Düğümler | Taygun KOCABIYIK | Düğümler | 57 | 30-09-2011 13:41 |
Makineye misina bağlama | igmsva | Düğümler | 16 | 22-09-2011 14:10 |
bağlamak tüğüüne kayıt 31 Aralık 2009 son tarih | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 10-01-2010 10:40 |
CAPARİ bağlamak | Rauf | Çapariler | 27 | 25-10-2009 09:36 |
Makineye Nasıl Misina Bağlıcam | sirrage33 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 02-10-2008 13:47 |