|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet sayın rastgelsin ailesi liderleri ve üyeleri benim önerim Formumuza Tekneler ,Botlar ve Ekipmanları olarak bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir platform oluşturulmasıdır.Sitemizde Kara avcılığı tekneye nazaran fazla olsa da bu konuda oluşturulan bir bölüm tekne avcılığına geçmek istiyen herkese ışık kaynağı oluşturucaktır.İşte tutunki tekne markalarından, gerekli teçhizata, gerekli belgelere,hatta ve hatta imalatçılara kadar her nevi bilgiyi içeren bir bölüm oluşturulabilir bu konuda bilgisi olan fazlaca üstadımız formumuzda mevcut.Gerekli görülür ise bende bu konuları hergün araştıran birisi olarak ustalara nazaran nacizane görüşlerim ve bilgilerim doğrultusunda bölümün kalkınmasına yardımcı olabilirim.Bence faydalı olur dikkate alınırsada sevinirim.
Saygılarımla..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi düşünmüşsün Aydın
![]() Unutulmamalıki bilgi paylaşıldıkca güzeldir... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sana katılıyorum öner abi şu anda benim gözümde sitemizin bir eksiği durumundadır bu konu.Ve yine bir önerim konu paylaşımları ile ilgili şimdi görüyoruzki herkes yaptığı avları elinden geldiğince paylaşıma sunmaya çalışıyor ama forumumuzda şu günlerde şöyle bir hava hakim durumda (Mustafa abi üstüne alınma sakın
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Aydın kardeşim dediğin gibi bilgi paylaşıldıkca güzeldir..Bildiğin gibi benim bir günlüğüm var sanırım takip ediyorsundur..Senin önerilerinide dikkate alarak biraz daha geniş yelpazede tutmaya çalışacağım..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Önerilerimin mantıklı gelmesi beni sevindirdi süleyman abicim eğer bu şekilde paylaşım yaparsak daha akıcı bir forum sağlayacağımıza inanıyorum dediğiniz gibi bilgi paylaştıkça güzeldir yazılarımız bu yelpaze genişliğinde olursa tadından yenmez Saygılarımla ellerinizden öperim hörmetler..
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
tabiki kardeşim şimdi herkesin kendine has teknesini kullanma yöntemi var güzel bir fikir Aydın kardeşim burada doğru adersi bulmak önemli oda sitemizin abilerimizin kardeşlerimizin alışveriş yaptıkları yerlerden yola çıkarak en kullanışlı malzemeyi ve diğer seçenekleri sunması kalıyor sonrasıda alıcının kararı kalıyor ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nacizane kardeşiniz | Aydın35 | Tanışma | 19 | 12-04-2010 17:08 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |
Önerim | engizlim | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 13-02-2006 06:43 |