|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() şehir olarak bölümler açılsa aynı kenttekiler daha rahat iletişim kurabilirler gibi geliyor bana.rastgelsin herkese
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında mantıklı..Ama başka bir sitede tecrübe edildi forum bütünlüğünü kaybediyor..
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mantıklı ama o zamanda gruplasma olur gıbı gelıyo banada bole bır butunluk saglanıyor ama fıkırede saygım var tabı
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bence böyle birşeye gerek yok saygısızlık etmek iiçin demiyorum sadece fikrimi beyan ediyorum biz şehirler arasıda gayet güzel iletişim kuruyoruz en son güzelbahçe org.da istanbul ,denizli ve manisadan gelen misafirlerimiz bunun örneğidir tabi bu benim düşüncem saygılarımla
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saygısızlık olarak algılamadım arkadaşlar ben sadece fikir almak istedim.teşekkürler yorumlar için
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mamun Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 17 | 22-02-2012 10:23 |
Madya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Madya, Midye | 20 | 08-11-2011 22:47 |
Kalamar Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Kalamar-Sübye | 32 | 17-05-2010 09:41 |
Yem olarak sardalya... | katiti | Sardalya, Akyem | 10 | 26-08-2006 17:06 |