|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Mrb arkadaşlar.zıpkın ile avlanmayı çok seviyorum,devamda ediyorum.Mevsime göre olta avcılığıda yapıyorum.Şu sıralar dikey sırtı olayına fena takmış durumdayım.Takımları hazırladım,deneme turlarına başladım ama daha seftem yok.
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öncelikle aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Tanışa bölümümüzde bize kısaca kendinizden bahsederseniz, hem daha iyi diyalog kurma imkanı buluruz hemde size yardımcı olanların ve fikir verebilecek arkadaşlarımızın sayısı artar. Sonrada forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz. Ne çok şey istedim değilmi ? ![]() Şaka bir yana bildiğiniz gibi balık işi sabır işidir. Sabrınızın sonunda mutlaka mukafatınızı alırsınız. Takımlar hazır ise ve denemelerede başladıysanız gerisi gelir inşallah. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Rastgele arkadasım umarim her sey gonlunce olur ve bizimle paylasırsın bekliyoruz raporunu kal saglıcakla
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Umarım hedef avınıza ulaşmak için gereken bilgileri ve içeriği burdan sağlıyabilirsiniz..
Yakın zamanda hedefinize ulaşmanız dileğiyle ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler,aranıza katılmaktan mutlu oldum.Orkinos avı hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim,sadece bakmak diil avlamakta istiyorum.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldınız bol keyıflı sohbetler .
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
Sırtıya Gelenler 14-6-07 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 29 | 17-06-2007 23:02 |