![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar dostlar
başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim 2000 veya 2001 yazı çanakkale ezine kestanbol barajı ben babam ve babamın bir arkadaşı sazan yakalamaya gittik özetle oltama bir sey takıldı ama gelisi 10 kiloluk sazan gibi maşallah orası çok otlu olduğu için ve çok takıldığı için kalın misina kullanıyordum yanlış olmasın 0.80 di sanırım o yuzden cekinmiyorum asılıyorum balığı sonunda oltanın ucunda başka bir olta kim bilir ne zaman kopmuş tam takım biraz paslanmış şamandırası fırdondusu ignesi ama garibi iğnenin ucunda bir sazan ama benim oltayla alakası yok ![]() ![]() ![]() saygılar sevgiler rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert hoşgeldin, güzel bir anıymış.
ben de bir kez benzer bir şekilde yılan balığı yakalandığına şahit oldum, gerçekte çok sürpriz oluyor ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Piyango diye buna derler...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harbi piyango derim ben ona büyük ikramiye hemde.Bizde denizden takım çekiyoz ama ucunda balık yo bizimkide amorti herhalde...
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |