![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() ![]() Dün akşam İnciraltında gece yakaldığım tek ama kaydadeğer mırmırı sizlerle paylaşmak istedim.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Futbolda bi değim vardır abi bilirsin 1-0 olsun bizim olsun
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet Tayguncum çok zevkli idi çok kalabalık balık meraklısı vardı hepsi balık yok diye saat onbire kadar dayandılar yemlerini bana veren gitti.Ben sabrettim normal 60 gr kurşun 3 numara üçlü iğne saat onikiden sonra balık vurmaya başladı.Bunu haricinde iki adet de lidaki var.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Pardo Tayguncum yemde sülünes.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah almışsın kallavi mırmır'ı
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Sağ ol Nedim kardeşim daha irileri senin oltana takılsın inşallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Turgay abi, ellerine sağlık afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() İbrahimcim sağ ol.Kıyıdan bu kadar oluyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() buda güzel eli boş dönmekten iyidir. ama gerçekten esaslı bir mırmırmış
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi maşallah at mırmırı olmuş bu,eline saglık.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır avı | Bir Dost | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 102 | 28-01-2012 16:07 |
erdek te mırmır | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 29-06-2007 18:29 |
tekneden mırmır avı | baraküda07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 23-08-2006 19:02 |
Mırmır Avı Hakkında | BARBADOS | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 31-05-2006 19:16 |
alaçatıda mırmır | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 17-05-2006 03:23 |