|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet arkadaslar kısa bi aradan sonra fırsatını bulup hanımla atladık arabaya evrensekiz piknik alanına 16:00 da mekana varıp mangalı yaktık amacımız balık tutmak deil sadece karnımızı doyurup eve gelmekti ama bi baktık bagajda 2.10 sopa 40lık makinam ucunda yeşil parlak renklerle karısık silikon balık eee suya atmadan olmazdı artık iki tane limit altı turnadan sonra bu delikanlı takıldı oltama hoop kenara hanımın aklı cıkıyodu balık yukarı yukarı zıplarken )) neyse güzel bi gundu işte o sert delikanli turnaaa
![]() ![]() ![]() geriye kaldı yemesi bana yemede size izlemede afiyet olsun (duzenleme işinden pek anlamıyorum kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim) Bu mesaj en son " 22-06-2010 " tarihinde saat 00:30 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah güzel balık tututmuşsun güzeldegün geçirmişsin dağa ne istenir balığa neyle gitmek değil kiminle gidiceğindir eşeinle güzel bir gün geçirmişsin mutluluğun dağim olsun şansın açıkolsun rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() oo kardeşim ikimizde balıkçıymışız haberimiz yokmuş.bende yakaladım bugün ekliyorum şimdi
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() alper nerde yakaladın bunu
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gün güzel bir balık
Afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nasip diye buna denir işte.Şansın açık olsun.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() herşey nasiple olurmuş hem gezi hem balık
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Afiyet olsun ..
Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Afiyet olmuştur inşallah
![]() Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() günün kısmeti oldukça güzel daha iyileri hepimizin oltasında olsun emeğine sağlık
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13.02.2010 Kısmeti. | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 15-02-2010 09:07 |
bugünün lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-01-2009 22:53 |
Bugünün Anısına | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 19-10-2006 12:56 |
Foruma bugün üye oldum.. | ilhan | Tanışma | 3 | 01-10-2005 07:44 |