|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhabalar, ben babadan oğula geçen eski balık tekniklerini kullanarak tatlı suda bu hobiye başlayan daha sonra da hastalık derecesinde gönül vermiş, İzmirde oturan, fırsat buldukça tuzlu su avlarına çıkan, internet başında işlerimizi hallettikten sonra balık avlarına göz atarak zaman geçiren bir bireyim.
Foruma 3gün önce dahil oldum; nettte gezinirken İbrahim abinin "ibrahimz35" elinde balıkla poz verdiği resmi gördüm. Bu denli kuvvetli bir ortak yönümüz olduğunu bilmiyordum. Hemen üye oldum; sizinle bu atmosferi paylaşmaktan çok memnunum. Herkese selamlar sevgiler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar hoşgeldiniz İbrahim abinin balıklarının çekim alanına sizde girdiniz demek ki
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim, aramıza hoş geldin.
İnşallah iyi vakit geçirirsin. Senin'de paylaşımlarını bekliyoruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Banned
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Güzel paylaşımlar dilerim. Rastgelsin
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Ersoy kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hoş geldin kardeşim kalıcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu sıcak karşılamanızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum
En kısa zamanda birlikte avlanmak dileğiyle...
![]() |