|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() remixon marka yeni 2.40lık kamışı denemek için gittim bu vatandaş geldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir balık ve çok güzel kareler bunlar..Keşke birazda yazı ile süsleseydin bizde yakalamış kadar olurduk.Paylaşıma teşekkürler.rastgelsin.......
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık güzel ama bu fotoğraflar yanında hani demeye utanıyorum ama sönük kalmış
![]() Çeken kişi gerçekten işinin ehli belli ki. Hem balığı çeken, hem fotoğrafı çeken yani ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi güzel bir balık turna avına hiç gittmedim biraz zor yakalanan bir balıkmış kaçırma olasılığında fazlaymış inşallah bir turna avı yapmak ümiydiyle rastgelsin hocamada katılıyorum biraz yazıyı süsleseydin güzel olurdu olsun bidaki sefere dağa güzelini yakalar ve anlatırsın hadi sana rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abicim balıkta güzel fakat gün batımına bayıldım süpper bir çekim olmuş bülent ersoyunda dediği gibi olmuş fevkaladedinde fevkinde yani.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() akın biladerim çok güzel kareler
![]() ![]() kamil biladerimin dediği gibi birazda anlatsaydın bizlerde orda olmuş gibi olurduk ![]() avlarının ve paylaşımlarının herdaim bundan güzel olması dileklerimle ![]() afiyet olsun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Akın gerçekten harika balık ama İçimden geleni söylüyorum..
Konudaki son resim dahada güzel.. Tebrikler.. paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi pek anlatacak bi şeyler olmadıki bilecik pelitözügöletine gittim eleman vurdu bende aldım karaya.bugün yine gideceğim baştan sona anlatacağım söz
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle dostarın seni her zaman ziyaret eder inşallah..
![]() Afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler.
Bende yeni makinamı alsam acep ? ![]() Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilecik turna avı | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 19 | 14-07-2010 14:24 |
bilecik-pelitözü turna avı rapalayla | akinyildiz81 | TATLI SU AVI | 11 | 06-01-2010 20:11 |
28/04-Turna avı | Kozer | TATLI SU AVI | 29 | 17-11-2007 04:04 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |