|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar ben ıldırdan uğur 7 mt teknem var haftasonları veya haftaiçleri balığa çıkıyorum sizleride beklerim teknemin resimlerini de koyuyorum
tel no:0507 268 17 00 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 16-10-2010 " tarihinde saat 18:27 itibariyle isaro tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim ekleme |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ALTTAKİ RESİMDEKİ SU ŞİŞESİ 500 LÜK DİİL 1.5 LİTRELİK
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 16-10-2010 " tarihinde saat 18:36 itibariyle isaro tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mesaj yazmam |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hoşgeldiniz aramıza,avlanma saati ve fiyatı konusundada bilgi verirseniz iyi olur.bide tekneniz max. kaç kişilik?
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=faruk35;94195]hoşgeldiniz aramıza,avlanma saati ve fiyatı konusundada bilgi verirseniz iyi olur.bide tekneniz max. kaç kişilik?[/QUOTE
umarım forum kurallarına aykırı olmaz;sabah 5.30 6 gibi gelirsiniz akşam üzeri 4 4.30 gibi dönüyoruz yaklaşık 10 11 saat duruyorum fiyat ta ıldırda herkes daha doğrusu benim teknem gibi teknesi olanlar haftasonları 150 tl haftaiçleri 120 tl ye götürüyolar bende aynı fiyata götürüyorum birde ben hariç max 5 kişi yani toplam 6 kişi binebiliyor tekneye ancak 4 kişi 3 kişi gelmek istenildiğinde pazarlık yapıyorum sonuçta millet parayı sokakta bulmuyor herkezde zengin deil amatör balıkçılık zengini fakiri ayırt etmez herkez bi takım sıkıntılardan stresten uzaklaşmak için geliyorlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() uğur abi doğru söylüyosun.fiyat bana göre normal geldi.umarım bigün misafirin olup güzel balıklar yakalarız.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İnşaallah yolumuz düşer o taraflara geliriz telefonu kaydettim...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kardesım gercekten gusel bı gundu baya bı ıslandık ama
![]() sonrasunda gelen cupram ve cıplagım herseyı degıstırdı benım ıcın ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emeğinize sağlık güzel kareler görüşmek dileğiyle.
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() haftasonu cumartesi pazar günü tekne şuanlık boş gelmek isteyen varsa balığa arayabilir beklerim saygılar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
istanbulda olta balıkçılığı | yusufymr | Tanışma | 1 | 06-09-2010 00:55 |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
Olta balıkçılığı belgeseli | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2007 21:00 |