![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıyıdan levrek avında doğru yer için doğru sahteyi seçmek konusundaki deneyimlerimizi ve sahte önerilerimizi buradan paylaşabiliriz. Benim internetten yaptığım araştırmada genel olarak levrek için tavsiye edilen markalar ve modeller bunlar:
Rapala x-walk 13 Silver ve Silver Blue Yozuri Hydro Pencil Green Mackere Rapala XRap Yo-zuri ZZ pop Yozuri Hydro Tıger Rapala Original Floating / 7 veya 9 cm (Renk kodu B). Sizlerin kullanıp sonuç aldığı marka-modeller nelerdir? Hangi bölge ve hava koşulları için ne tarz sahteler seçmeliyiz? Katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uğur abi marka ve model konusunda pek bilgim olmasada kuşadasında levrek avı için canlı fare kullanıldığını duymuştum levrek fareye bayılırmış, çok ilginç gelmişti paylaşmak istedim
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bir yemcide sahte fare gördüm. Ne için kullanılıyor bilmiyorum ama o levrek hayvanı fare yiyorsa ağzıma sürmem bir daha
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Levrek fareye bayılır.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Uğur abicim bizim burda bütün kuşadasının pisliğinin denize karıştığı bi yer var lağım diyoruz levrekler eşşek kadar sürekli fare avındalar oradan arkadaşlar çarpma ile 5 kg luk aldılar dev gibiydi
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yapmayın etmeyin o kadar takım aldım levrek avlamak için.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir kaç kişiden aldığım tavsiye üzerine listeye bir model daha ekliyorum:
RIVER2SEA ROVER 98 Renk Kodu G 13 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() Uğur fare konusuna bende katılıyorum, şöyle düşünürsen yakaldığın mercanlar karagözler çipuralar ne ile avlıyorsun ayrıca tavuk göğsü de kullanabilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi yem olarak sülünes kullanıyorum. Geçtiğimiz yıl İspanya'ya, Barcelona'daydım. Deniz mahsülleri üzerine yoğunlaşmış restorantlarda insanların iştahla nasıl sülünes yediklerini gözlerimle gördüm.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bugün Rapala Original Floating (Renk kodu B) aldım. Umarım iyi bir sonuç alırım.
![]() Bendekinde iğne yeri 3 tane ![]() Bu da tanıtımı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 16-01-2010 " tarihinde saat 03:37 itibariyle The Lunatic tarafından düzenlenmiştir.... Neden: link ekleme |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek için misina kalınlığı önemli midir? | 1940g | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 29-07-2012 20:11 |
Dişi balıklar için güzel Milyon dolar değerinde sahte yem | necobey | Savurma Dip Takımları | 10 | 24-07-2011 08:07 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
Sahte Fare ile LEVREK AVI | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 23-11-2007 01:09 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |