|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar cumartesi günü hava iyi olursa arkadaşlarla tekne avı yapmak istiyoruz şuan tekne ayarlamış değiliz.5-6 kişi olucaz.fiyat konusunda bize yardımcı olabilecek tanıdığınız tekne sahibi varmı(biz kişi başı 20-25 lira gibi düşünüyoruz) bide sizce ne tarafa gitmeli?cevaplarınızı merakla bekliyorum.şimdiden teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaptan Karabulut'u aramanı tavsiye ederim.
her türlü yardımcı olacaktır. SÜLEYMAN KARABULUT İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 02-11-2010 " tarihinde saat 22:38 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mehmet abi çok teşekkürler ilgin için süleyman abile daha önce avlandık çokta güzel bir gün geçirdik dediğin gibi süleyman abi her konuda yardımını esirgemez sağolsun fakat arkadaşlar bu kezde farklı bir yere gidelim istiyorlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme/Ildırı - 27 Mart 2010 Cumartesi | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-04-2010 16:20 |
surf makina için yardım | giritli | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 29 | 18-11-2009 17:25 |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
sudak için yardım | okidoki59 | TATLI SU AVI | 3 | 12-05-2007 11:58 |
malzeme için son yardım | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 22-12-2006 01:31 |