|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fazla söze gerek yok izleyince ısparoz katili olduğumuzu anlıcanız..Ha unutmayın bunlar fotoğraflanabilmiş avlarımız bizim foğoğraflanamamış ne avlarımız var..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Umarım zevk alırırsınız..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir movie maker kullanıcısı olarak çok beğendim...Şöyleki bu filmi hazırlamak çok zamanını almıştır biiir...Hazırlamayı bitirdin gelelim uploada saatlerce beklemişsindir ikiiii...Bu verdiğin emeği kaç kişi izleyecektir üççççç...Neyse 3 hiç önemli değil Sekonun dediği gibi insan bunları hazırlarken kendini Sinan Çetin gibi hissediyor....Bende zamanında hazırladım sitede 3-4 kişi baktı veya yorum yaptı....Ama ben hazırladıklarıma her gün saatlerce gururla baktım...
![]() Harika harika ve yine harika....Müzik?O da harika.Balıklar da harika.. Allah sizi balıktan ayırmasın(Seko abiniz gibi evlendikten sonra balığa gidemeyip acı çektirmesin Allah) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Anıl kardeşim ellerine sağlık tek kelime ile çok şık ve güzel olmuş kardeşim fondaki müzik avladığınız balıkları değilde mafya hesaplaşmasında defterini dürdüğünüz kişiler imajı yaratmış avlarınıza tekrar ellerine kollarına sağlık bol balıklı günler dilerim. SAYGILARIMLA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Anıl ellerine sağlık ,çok güzel olmuş
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağolun abiler ama beklediğim ilgiyi görmedi 179 kişilik şu sitede sadece 4 kişi mi izledi bunu..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() anıl ben de izlemiştim ama ancak yazabiliyorum, eline sağlık çok güzel olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende neden balık yakalayamıyorum diye merak ediyordum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() (daha resimlenmemiş nice avlar var onlar su üstüne çıkarsa sakata geliriz ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
körfez ile ilgili | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 20-11-2007 22:06 |
Körfez Kurutan Team. | Anıl ÜNALAN | Videolar | 1 | 31-07-2007 19:43 |
26.05.2006 (Körfez Kurutan) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-05-2006 17:08 |
Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-04-2006 15:42 |
izmirden yaz avları... | ilhanmania | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 21-03-2006 01:50 |