|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli Arkadaşlar..
Uzun zamandır Alabalık avı yapmaktayım..Türkiyenin bir çok yerinde avlandım.. Ayrı ayrı bir çok arkadaştan oluşan guruplarımız ile beraber çok güzel avlarımız olmuştur..İnşallah bundan sonra yapacağımız avları sizlerle paylaşmak kısmet olur..Geçmişten konuşmayı çok fazla sevmediğim için,daha önce yaptığımız avlardan, yüzlerce resim içinden ,rastgele bir kaç resim seçip göndererek balıklarımızı tanıtmak istedim.. Bunu benim için özel bir nedeni de var.. Bir çok forumda, uzun zamandır bulunmaktayım.Alabalık konusu ile de, doğal olarak ilgilenmekteyim..Hemen hemen bir çok forumda konu başlıkları Alabalık adı ile açılmasına rağmen ,tutulan balıklar ve yayınlanan resimler (gerçek Alabalık ile hiç bir alakası olmayan) gökkuşağı türüne ait olmaktadır. Bir çok insan konuya vakıf değildir..Bilmeden böyle davranmaktadır..Ama bir o kadar kişi de ilgi toplamak için bilerek böyle davranmaktadır..Gökkuşağı türü zararlı balıklar sınıfındadır..Yakalaması da diğer yollardan temin edilmesi de çok kolaydır.. Lütfen gerçek Alabalıklar ile gökuşağı türünü tanıyarak ,yayınladığımız başlıklarda bu ayrıntıyı belirtelim.. Sevgilerimle.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 06-10-2010 " tarihinde saat 14:23 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: sirküler dışı resimler kaldırılmıştır lütfen avlarımızda kendi geleceğimiz için sirkülere uyalım... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Birkaç tavsiye | fahrettin | TATLI SU AVI | 2 | 06-08-2009 21:52 |
20080306 2 tane Barakuda | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-03-2008 19:17 |
Bir Tane de benden | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 15:47 |
bir tane daha | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 13:15 |
9 Tane Gizem (!) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-02-2006 17:36 |