![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar herkese selamlar, şu an işyerindeyim, fazla bol vaktim olamıyor. evimde de bsayarım yok. bi şekilde haberleşeceğiz artık. ben 6 yıldır balıkçılıkla uğraşıyorum amatör olarak. çok fazla anlatacağım balık hikayelerim yok. şöyle kaçırdım, böyle kopardım, tuttuğum balıklar buzluğa sığmadı gibi... ama bu tutup kaçırmayacağım anlamına gelmez tabi. genelde kazıklıya gidiyorum. fena bir yer değil ama tekneler çok kullanışlı değil sanki. adaya bir kere gittim, oradada tekneler iyi fakat balık istendiği gibi değil yada kaptanına denk gelemedim. nadir de olsa güllübahçeye kafaya gidiyorum. neyse konuşacak çok şeyler çıkar zamanla, herkese bol şanslar, rastgelsin. şöyle bir konum olabilir belki; balık tutup foto çeken arkadaşlar paylaşabilir. tutmasamda tutanları görmekte güzel...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Size hitap etme konusunda sıkıntı yaşamamamız için imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz. İsim soyisim ve yaş gibi ... Balık tutupda fotograf çekmemek olurmu ? ![]() İllaki birkaç poz ediniyoruz hatıra amacıyla ve paylaşıyoruzda. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] paylaşımlara ve fotograflara. Gönlünüzdeki avların gerçekleşmesi dileklerimizle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() aileye hoşgeldiniz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Kontrol panelinden imza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubunuzu) tamamlayınız.. Hitapta sorun yaşamıyalım.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() selam aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım
ımza ayarlarınızı yaparsanız sevınırız
![]() |