![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Istanbulda (Trakya-Marmara ve Ege bolgesi) sizleri sicaktan bunaltan
hava sicakliklari yarin 33 derecelere gerileyecek, serinleme bu ise o gerceklesecek ve hafta icinde de 30-32 derecelerde aynen devam edecek. 26 ve 27 Agustos gunlerinde ise yeniden bugunlerdeki sicakliklara ve de lodos ile donus yasanacak.Bu gece birde ust atmosferde bulutlanma artacak yani aksama birde battaniye ile yatacaksiniz. Aman hocam bu havada battaniye de ne? Kim istedi ki demeyin, tabiatin cilvesi demek ki aksam radyasyonla uzaya isi kacisi pek olmayacak ve gece firin misali olacak, benden soylemesi. Care mi hafif ve sulu yiyecekler ve de alkolden uzak durmak serinlemek icin bira dahil icmeyin derim. Bol bol su icin terleyin en azindan teriniz buharlasirken belki biraz serinleyebilirsiniz . Klimaniz varsa mutlak gerekli bir gece. Ankara'da (Ic Anadolu)havalar aynen bugunku gibi surecek. Yani sicak gunduz 35 gece 20 derecelerde ama hic olmaz ise burada aksam uykusu mumkun. Antalya'da (Guney Ege ve Akdeniz bolgelerimiz) ise persembe gunune kadar 40 derece devam ondan sonra 5 derece azalma ve 35 dereceye gerileme. Bu da guneyin serinlemesi oluyor.Hafta sonuna dogru tekrar sicakliklarda tirmanma basliyor. Unutmayin bunlar golgedeki sicakliklar, Dikkatli olmaniz gereken bir hafta, benim tozlar mi, hic eksIk olurlar mi zaten farketmisinizdir grup bayagi kizillasti, iste bunun nedeni optik yolu en az birkacyuz kilomete olan atmosferdeki tozlar. Saglicakla kalin Cemal Saydam
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() erol abi ilaveten spor haberlerinide ekledinmi bir numara olursun walla alemde
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Erolcum valla bu deli rüzgarlar var ya beni deli etti 2 gün evvel karakoç deresinde 2 kg cıvarı kefal tuttum ama saat 12 gibi balık yapmaya başladı malum benim çiftşamandralı su üstü sistemi ön şamandra fındıktan biraz ufak.. rüzgar bir denizden / bir karadan akşama kadar ha bire döndü durdu.. ben aptallaştım.. balıklar naapsın. birader..hayvan ekmege uzanmadan rüzgar yemi sürüklüyor...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi,maşallahın var,azim üstüne azim,boş durmak yok,umarım balıkları rakıya yatırmışsındır,afiyet olsun,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hava tahmin siteleri | levrek | Metoroloji Linkleri | 33 | 08-10-2011 16:07 |
Hava raporu. | Samet Eryavuz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-06-2008 11:27 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
Hava pompalı Livar | levrek | Diğer Malzemeler | 31 | 08-05-2007 13:10 |
Hava ve Toz Raporu | panderma | METEOROLOJİ | 4 | 13-09-2006 12:10 |