|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Sitemize üye olduğum ilk zamandan hemen önce eylül ayıdı yanlış hatırlamıyorsam. Güzelbahçe yeni limanda büyüklerimle beraber oturmuş avlanıyordum. Su aşırı derecede durgun ve mevsim sıcaklığının epey üstünde bir pazar günüydü. Liman adım atılmayacak halde balıkçılarla dolmuştu. Gecede avlanmayı düşündüğüm için limanın hemen ucunda direğin altında yerimi almıştım. Hedef balık mırmır olduğu için 2 adet kamışımı hemen hazırlayıp mamaunla yemledip ve hiç durmadan suya bırakıvermiştim. Evvelki anımda anlattığım kısa makinası bozuk olan kamışımıda yer tutmak amacıyla direğin dibinden atmayı denedim. Ne olur olmaz diyerek onada yem takmıştım ama dedim ya alet bozuk olunca direk kayaların arasına düşü verdi. Bir iki asılmama rağmen çıkmayacağını anlayınca nasılsa yeri tutmak amaçlı attım ölece kalıversin dedim. Yakınımda Ferdi abim oturuyordu. Kendisi oranın halkından olup sabahları limana gelir elindeki eski oltaya suya atar sonrada limanın kenarına yerleşip sırtını yaslar ve yanında getirdiği vişne suyu renkli içeceğini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tebrikler falan derken koluma yatmış olan balık için arkadaşlar başladı iddalaşmaya kimisi bir kilo gelir diyor kimisi 700 gr anca diyo ve sonunda dayanamayıp gönderdilar beni liman girişindeki markete koş Serkan tart şunu. Bende sanki emir bekliyormuşum gibi elimde balıkla doğru bakkala teraziye koydum ve tam 810 gr lık bir mırmır olduğunu gördüm. Aman yarabbi görseniz bendeki havaları kasıla kasıla ![]() ![]() ![]() ![]() Yardımının kazanca dönüşmesi benide çok sevindirmişti madem dedim şişeleri kazandın tavalıklarında benden olsun dedim ve daha önce yakaladığım balıklarıda Ferdi abime hediye ettim. İşte anılarımdan çıkmayan hatıralarımdan biride bu olmuştur benim, hep aynı keyifle anarım... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() serkan kardeş süper bir anlatım okurken bende 810 gr. lık bir mırmır çektim sayende daha irileri rastgelsin paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Teşekkürler Tuncay abi. Beğendiğinize sevindim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkanım yazar gıbı olmussun anlatım guzel vallaaa
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Serkan bunlar hatıralarda kalmasın be koçum..
O mırmırları bulda bir operasyon yapalım.. Sadece burada yazılı kalmasın... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() helal kardeşime mırmırın babasını yakalamışsın. ödülünü ferdi abiye vermen de başka bir güzel hareket.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir anı yazısı olmuş.Okurken yaşanıyor adeta.Paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() EEEEEE Serkan'ım ne demişler YA NASİP... Bazen balık umduğun zaman ve umduğun yerden değilde hiç olmaz dediğin yerden oltana takılıverir..
Anlatımın bir roman gibi olmuş. Paylaşımın için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim, tek kelime ile müthiş, süper ve şahane bir anlatış.
Bir de resimlemiş olsaydın sen de daha kalıcı bir anı olurdu. Sevgiler.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sırtıyla gelen lambuka | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 18 | 12-11-2010 18:09 |
Lodosla gelen mutluluk..... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 34 | 23-06-2010 20:05 |
Yağmurla gelen bereket | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 23 | 08-06-2010 18:22 |
ilk iri mırmırım | hamurabi | Videolar | 7 | 28-12-2007 16:38 |