|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() Evet değerli dostlar.. Geçtiğimiz hafta sonu havanın çok yüksek olduğunu bile bile bir balık hevesi sardı içimi. Gitsem mi, gitmesem mi Cumartesi akşammı yoksa Pazar sabaha karşımı çıksam yola düşünceleri ile birlikte kararsız kaldım.. ![]() Orhan abimizin bir telefonu üzerine Hasan abi, Serkan ve Ercan ile balığa gideceklerini öğrendim.. Ondan acizane bir rica üzerine avlağa vardıklarında beni tekrar aramasını, oradaki durumdan beni haberdar etmesini istedim.. ![]() Cumartesi 18:00 civarı bana dönerek havanını çok yüksek olduğunu durulacak gibi olmadığını ve hatta arabaların içerisinde oturabildiklerini söylemesi üzerine benim balık sevdam sanki dahada kamçılanarak o dostlarla beraber zaman geçirebilmek için gitmem gerektiğini düşündüm. ![]() ![]() Yani benim bu isteklerim artık Balık Avından öte Macera Olacaktı.. ![]() ![]() ![]() Bu arada Doğan kardeşimiz Cumartesi sabahı İzmire gelmiş balık avına ve bu muhabbet ortamını özlemiştir diyerek haber verdim hemen ondan okeyi alınca Aklıma Mazhar abim geldi. Telefonla onu arayıp, Abi Benimle Bir Maceraya Varmısın Dememin üzerine..; Hemen Hazırlanıyorum cevabını alınca Takım Tamamlanmıştı. ![]() Ben, Doğan, Mazhar Abim ve Oğlum Abdulbaki ile düştükyollara. Yem ve Yiyecek tadarikinden sonra Saat 01:00 Civarı Avlağa varmıştık. Mekanda 3 adet Araç var. Herkez Araba İçerisinde, Dışarıda Fırtına O fırtınada Hasan Abi ile birlikte Bir çay demleyip ![]() ![]() Çok geçmedi ki sanırım 4-5 dakika Dogan kaddeşim ilk paşasını kıyıya alıverdi. ![]() ![]() ![]() Moralim çok bozulmuştu ![]() ![]() Havanın o kadar kötü olmasından keza o gün; Livarda bulunan 6 PAŞA Oltada kıyılarken kurtulan 5 PAŞA Livardan firar eden 3 PAŞA Toplamda 14 PAŞA'yı görmek gayet zevkli idi.. Bu kadar anlatımın Peşinden Sizleri resimler ile başbaşa bırakmak istiyorum.. Herkeze Rastgelsin diyorum.. Saygılarımla.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 08-12-2010 " tarihinde saat 11:54 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necati kardeş bir solukta okunacak roman gibi yazmışsın. Helal olsun. Kalemin çok kuvetli.
Paşalarda roman yazılacak kadar güzeller. Her zaman oltanızın dolu livarınızın sağlam olması dileklerimle sağlıcakla kalın.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Ahmet abi bu güzel mesajın için bende çok teşekkür ederim..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim güzel av olmuş bizde yanıp tutuşuyoruz böyle bir av için bakalım olur inşallah......
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeş tebrik ediyorum çupralar harika görünüyor.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Allah daha güzellerini nasip etsin. İnsan balığa çıkmayı kafaya koymuşsa hava durumu vızz geliyor evde oturup kurtlanmaktansa balığa gidip rüzgarı ve soğuğu yemek daha iyidir
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() benden habersiz cekmişiniz paşaları icim gitti vallabende tık yoktu o gun ama hata bende ters yere olta attım neyse nasıpte yokmuş nabalım artık birdahiki sefere diyelimneceti kardeşim iyi av olmuş valla cok sevindim siz bari boş gelmediniz anlasılan bir tek ben boş geldim o gün ama dedigim gibi yanliş yerden olta attım hata bende sizdeki paşaları görünce bir okadar sevindim valla daha iyilerine diyelim kardeşim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm o kurtlar bir büyüdümü var ya,değil rüzgar fırtına tipi olsa insana vız gelir.Hele o havada kayalara yaslanıp kayıntı yapmakta ayrı bir keyif.Kaçan paşalara inan en az sizin kadar üzüldüm.Ama yenileri sizlere moral vermiş.Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() necati kardeşim macera karışımı güzel bir av olmuş. dostlarla buluşmya paha biçilemez tüm ekibi ayrı ayrı kutlarım. süleyman kaptanın dediği gibi kurtlar büyüdümü kar fırtına tufan engel olamazmışşşş
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeşim keyifli anlatımın için önce teşekkürler sonra kaçan balıklara geçmiş olsun sizde kalanlara da afiyet olsun tüm ekip arkadaşlarınızı da kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() Eline sağlık
![]() ![]() ![]() çok güzel bir anlatım gerçekleştirip sunum yapmışsın teşekkürler ![]() fırtınada olsa yağmurda olsa bizler için mühim deyil sadece sıcak çayımızı demleyebilecek kuytu köşemiz olsun. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler.. | Kamil ESEN | Videolar | 11 | 25-08-2010 21:39 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |
Varmısınız Yarışa | iesencan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 28-06-2007 18:38 |
tusunami asıl buymuş dedim | gobrette | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-09-2005 08:10 |