![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Benim kıyıdan çapari avımda kullandığım takım ;
Makine Ryobi Ecusima 8ooovi (5 bilyeli, 5,0 :1 devirli, 550 gr. ağırlık), Kamış Albastar Enrico 4,20 m. surf (en büyük özelliği makina takılan yerin ayarlanabilir olması-100,250 gr. atarlı). Çok memnun kaldığım için makineden ve kamıştan birer adet daha aldım. Makinenin fiyatı 95.-TL, kamışın fiyatı yaklaşık 80.-TL (kamışı bulmanız biraz zor, piyasada 3,90 m. var). Çapari avcılığı için mükemmel bir ikili oldular. Ayrıca makine olarak şunu söyleyebilirim. Birçok araştırmalarım ve kullanımlarım sonrası kesinlikle RYOBI markası diyorum... Saygılarımla.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederiz.
Mutlaka yeni takım düzecek olan arkadaşlara ışık tutacaktır. Ryobi Ecusima serisini bende tavsiye ederim. 8000vi kullanıyorum ve çokta memnunum.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
Ryobi konusunda katılıyorum mükemmel bir makina verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende okumanın avanger marka makinesini tavsiye ederim inanılmaz bir makine hemen hemen aynı fyat ryobi ile
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
sipariş verecem kamış makine tavsiyesi istiyorum | kaanben | Takım Çeşitleri | 2 | 23-01-2009 12:42 |
suf kamış ve makine-yardım | elmexicano | Surf | 5 | 08-04-2008 23:58 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |