|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu gün okul çıkışı işyeri bana yakın olan Halil İplikçi abimi işyerinde ziyarete gittim.Halil abi İnşaat mühendisi.Yıl sonu olduğu için onu bir sürü dosyanın arasında kaybolmuşken buldum ve o dosyaların arasından bir anlıkta olsa çıkarıp deniz havası ortamına çektim.Geldiğime çok memnun olmuştu.Bende gördüğüm güzel misafirperverlik ve dostluktan memnun kaldım.Kendisine bu ilgiden ötürü buradan birkez daha teşekkür ederim.İlk organizasyonda sizlerle tanışmak istediğini,söyledi.Bu arada izmirdeki birçok arkadaşın kulaklarını çınlattık.Bol balık sohbeti yaptık. Sanaldan ,gerçek dostluğa bir nefer daha katılmıştı.İnşallah en kısa zamanda tüm dostlarla Halil abimi tanıştırabilmek ümidiyle, RASTGELSİN...........
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil hocam, Halil abimizle bizlerde tanışmak istewriz İnşallah önümüzdeki organizasyonda aramızda olur..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil kardeşim beni onore ettin sağolasın...burada olmaktan son derece keyif alıyorum.kapımız bütün forum arkadaşlarımıza her daim açık.Kaptanım ilk fırsatta
Kamil biraderimle geleceğiz bizi kırmızıların menbaaına götürürsün artık; forumdaki paylaşımlardan kırmızılara çok canım çekiyor bugünlerde...tabi ya nasip.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abi paylaşım için teşekkür eder Halil abiye bizde selamlarımızı iletiriz..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() kamil yüreğine sağlık.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kamil hocam halil abimizle bizde tanışmak isteriz paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir görüntü gerçekten
![]() Umarım bir gün bizde görüşebiliriz Halil abi.. Kamil hocam senide özlemedik değil doğrusu ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir siteye sahibiz, sayesinde bir çok kişi ile tanıştım.
Kamil Abi, sayende halil Abi ilede tanışmış olduk. İnşallah yakın bir zamanda yüz yüzede tanışmak nasip olur.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nice Yıllara Halil | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 04-07-2006 14:52 |
Hoşgeldin Halil Balkanlar | hijacker54 | Tanışma | 4 | 01-03-2006 06:56 |