|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu hafta sonu hanım ve kardeşimle beraber çocukları sinemaya götürmüştük. Filmin ikinci yarısı başlamıştı ki telefonum çaldı. Hemen açtım tabi. Erdoğan Sızarlar abimiz Sabri abimizide almış İstanbula gelmişler. Görüşelim diye aramışlar. Beni bir heyecan sardı. Filmin geri kalan kısmını seyretmedi. Fuayede program yapmaya başladım. Nasıl buluşalım, nereye gidelim, ne yiyelim vs.
Çocukları eve bırakıp sokağa fırladım ve Erdoğan abiyi aradığımda İstanbulun yoğun trafik çilesi ile yoğrulup benden bayağı uzaktaki akrabalarına gittiklerini öğrendim. Eve geri döndüm. Akşam buluşmak için program yaptıisekde bir türlü cumartesi günü buluşamadık. Pazar sabahı Erdoğan abinin önceden verilmiş sözü olduğundan buluşmak Pazar günü öğleden sonraya kaldı. Ama çok şükür buluştuk. Güzel bir sohbet ettik. Ancak İstanbulu doya doya gezmek, gezdirmek nasip olmadı. Ancak bunu saymadığımı tekrar huzurlarınızda belirtiyorum. Birdahaki sefere planlı bir ziyaret bekliyorum kendilerinden. Sabri abi resimleri eklersen sevinirim. Tekrar görüşmek üzere..
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 06-02-2012 " tarihinde saat 17:45 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Volkan ağızlarında sürpriz deniz yaratıkları | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-12-2011 23:49 |
19-20.11.2011 Yenifoça - Sürpriz Dolu Bir Gece | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 11-12-2011 12:00 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Hasan BALIKÇI'ya Küçük bir Sürpriz.. | Necati ARAT | Videolar | 19 | 22-09-2010 20:02 |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 22-03-2010 12:56 |