![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba ben mehmet ümit alpargu genellikle ümit adımı kullanırım eskişehirde oturuyorum emekliyim özellikle denizde avlanmayı seviyorum tabii fırsat bulabilirsem çünkü malum emekliliktatlı su avcılığıda hobilerim arasınd rastgelsin ailesi efradından muhakkaki öğrenecemiz ve ufkumuzu açacak paylaşımlarımız olacaktır diye umuyorum herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.. Bu arada hem deniz balıkçılığı hemde bilgisayar konusunda çok yeterli olmadığım için zaman zaman yanlışlarım olabilir hoşgörmenizi dilerim hepimize Rastgelsin... Bu mesaj en son " 27-01-2011 " tarihinde saat 08:56 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin ailesine hoş geldin.Keyif alacağından eminim.
Hitap edebilmek için imza ayarlarını yapınız.(Ad-soyadı, doğum tr.Kan gurubu v.s.)
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ümit Abi aramıza hoş geldiniz.. Ne bu yahu ..Son bir haftada Eskişehirden bir ilgi ve alaka var Rastgelsine.. İnanın çok seviniyorum..Çünki Bende Eskişehirliyim.. Odunpazarından.. ![]() Ama izmirde ikamet ediyorum.. Selamlarımı iletir keyifli paylaşımlar dilerim.. Bu mesaj en son " 27-01-2011 " tarihinde saat 08:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldin keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldiniz Ümit Bey keyifli vakit geçirmeniz dileği ile teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | sabri güngör | Tanışma | 8 | 18-12-2010 20:48 |