|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dotlarım;
Cumartesi günü acilen Afyona gitmem gerekti.Yolların karlı olduğunu bile bile hazırlığımı yaparak saat 10 da yola çıktık.Hacıanne,Hacıbaba,hanım ve ben.Giderken Uşağa kadar yollar temizdi.Afyona yaklaştıkça yollar buz-kar karışımı.Yol birkez kapandı (kar küreme işi için)Makinanın şarjı olmadığı için giderken foto çekemedik,resimleri gelirken çektik.Yolda ben diyeyim 11,siz diyin 22 tane yoldan çıkan tır-kamyon-araba vardı.Ama size şunu söyleyeyim bu kazaların tamamı sürücü hatasından kaynaklı.Nedenmi araçlar konvoyda, arada bir çamışın biri sağdan yada soldan vınnnn,ilerde orta refüjde.Bu hareketi genelde İstanbunbullu ve luks araba sahibi camışlar yapıyor.Bunlara camış diyorum,camışlara hakaret oluyor ama ne yapayım onların bu haraketi diğer suçsuz insanlarında başını yakıyor. Kaba sözler içinde Sizlerden özür diliyorum. Arabayı temizlememe rağmen iki saat sonraki hali. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben ve Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her taraf karla kaplı olduğu için bütün kuşlar yollarda yem aramaktaydı,yola çıkmadan yanımıza yarım çuval buğday aldık ve kuşların toplu olduğu yerlerde hanımla yemleme yaptık.Herne kadar kara avcısı olsakta,aciz-zorda kalan-aç kalan canlıya elimiz kalkmaz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Resimde Afyonkarahisar şehri görülüyor.Vallhi dalga geçmiyorum. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu resimde DUMLUPINAR görülmekte.Dumlupınarı bilmeyen yoktur.Resimdeki yazıda yazanlar. ZAFER BU TOPRAKLARDA KAZANILDI DUMLUPINAR ŞEHİTLİĞİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kısaca yolculuğum sağ-salim bitti.Kar görmeyen dostlarımında özlemini gidermiş olduğumu sanıyorum. Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Önder abi bu bizim gibi kar görmeyenler için iyi oldu ayrıca sağ salim dönmene sevindik anadolumuzun her karış toprağı güzel teşekkür ederiz saygılar....
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Önder kardeşim güzel fotolar ve anlatım için teşekkürler.
Türkiyemizin bu şirin Kasaba ve Köylerinin görselliğini bizimle paylaşman da nefisti. Sağolasın.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Önder abi bu görüntüler ve konu içindeki ince mesajların için teşekkürler..
Bir Eskişehirli olarak kara ziyadesi ile hasret kaldık inan .. Hatta siz Manisalı abilerime bir telefon açıp; Sipilde kar varsa çocukları bir alayım geleyim diye düşünüyordum.. Şöyle elleri ayakları bir üşüsün, kara hasretliklerini gidersinler Yanakları al al olsun diyordum.. ![]() Hazır konu açılmışken.. Sipilde Kar varmı ..?? Gelsek değermi..?? Çocuklar kartopu oynayabilirler mi??? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Önder harika görüntüler...bir lafım da Necati'ye Spil için tam zamanı
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önder kardeşim,paylaşım için teşekürler.Gerçekten bizler kara hasretiz.Ayrıca o bahsettiğin O tip magandalar tipler her yolda rastlanıyor malesef..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Mesut kardeşim,
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Siz sağolun Ali abi,beğendiğine sevindim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol Halil abi,Necatiyi davet ettim eğer gelirlerse başım üstüne.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yelkenli ile Marsilya’dan Bodrum’a Yolculuk | Melih | ANILAR | 16 | 24-12-2008 21:26 |
Urla - Dikili Arası Denizden Yolculuk | hasanova | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 13-08-2008 21:42 |