|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] merhaba sevgili arkadaslar,arnıza yeni katıldım,karabağlarda oturuyorum,balık tutmayı çok seviyorum,her fırsatta maddiyat elverdikçe bi yerlere kaçmaya çalısıyorum,ayrıca hasan balıkçı abimede çok tesekkür ediyorum,bütün videolarını izledim,hepsi süper bu ava ben gitmedim ama sevgili tuncay abimin yaklaşık 2 ay önce yaptığı avı sizlerle paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz,herkesin avları böyle olsun, herkese rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan kardeşim aramıza hoşgeldin..
bol paşalı avlar dilerim..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() adnan kardeşim aramıza hoşgeldin
![]() benim videolarımı beğenmen güzel ![]() ![]() elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ![]() böyle konuları bizlerle paylaşman çok güzel inşallah senin avlarınıda görmemiz nasip olur. tekrar aramıza hoşgeldin. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Adnan hoş geldin paylaşımlarının devamı dileklerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan kardes aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Adnan kardeşim aramıza hoş geldin..
Resimdeki paşalar bir harika.. Devamını dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan kardeş aramıza hoşgeldin, elinde boş gelmemişsin teşekkür ederiz.
![]() Umarım deniz anada sizleri boş çevirmez avlarınızda. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimizle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hepiniz çok sağolun,hoş buldum
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abi bişey sormak istiyorum sana.bu günlerde karareise gitsem verim alabilirmiyim
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacığın paşaları bunlar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 28-11-2010 13:43 |
foça raporu | ocaklar | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 19-07-2010 20:03 |
27.01 Foça | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 29-01-2008 13:49 |
02.01.07 foça raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-01-2007 13:07 |