|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli grup üyeleri siteye yeni katıldım.
İsmim Ramazan Köroğlu Makina mühendisiyim 55 yaşındayım, İzmirliyim, özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. Bizi yolda bırakmayan ve güvenebildiğimiz balık avlamak üzere tasarlanmış 10 metrelik polyester bir teknemiz var. Bu iş tabi ki ekip işi ve tam denizci tayfası gibi de bir ekibimiz var :-) biraz gözü karalık var :-) 25 yıldır genelde hafta sonları olmak üzere Karaburun tarafından balığa çıkarız. 1 yıldan beri de Yenilimandayız Sakıza doğru Karaburun feneri 5-6 mil açıklarda 100-120 metrelerde oltayla yemli avlanırız.. Ekip olarak Teknedir, motordur, avcılıktır, oltacılıktır, oldukça iyi bir deneyime sahip olduğumuzu düşünüyorum.. herkese saygılar.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ramazan abi aramıza hoş heldiniz.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sağol sana da :-) tersaneci Cemal'e selam söyle :-)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ramazan abi aramıza hoş geldiniz, sizin adınıza sevindim grubunuzu oluşturmuşunuz ve tekne sahibisiniz size sadece balık tutmak kalıyor, bende 2-3 sene mak.ressamlığı yaptım, keyifli paylaşımlar dilerim ramazan abi
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu 3535 tam izmirli olduğunu anlatıyor :-) sana da rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz Ramazan bey.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramazan abicim hoşgeldin,
Bornova dan arkadaşlarımızın Yeni limanda tekneleri var, bu sene güzel mercanlar yakaladık. Güzel paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Ramazan abi,Karaburundan o derinliklerde güzel avlar yapmışınızdır.Eskide olsa resimli av konusu açarsan okuması zevkli olur.Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Ramazan abi, paylaşımlarını bekliyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramazan abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruz... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ildır'da tekneden amatör olta balıkçılığı | isaro | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 26-10-2010 20:53 |
istanbulda olta balıkçılığı | yusufymr | Tanışma | 1 | 06-09-2010 00:55 |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
Olta balıkçılığı belgeseli | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2007 21:00 |