Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-05-2011, 16:26   #1
cigo45
Çımacı

cigo45 kullanıcısının avatarı

Post Foça'da av

merhaba arkadaşlar 01,05,2011 pazar günü balığa gitmeye karar verdim ama fabrikadaki arkadaşlarımı ikna edemedim 2 haftadır başlarını yiyorum bi türlü denk gelemedik.ama benim kurtlar kaynıyor tabi.neyse 2 arkadaş ayarladım ve gece 3.30da apo babayı yatağından kaldırdım botu yüklemek için allah razı olsun bi kerede isyan etmezneyse yükledik ve manisadan çıktık yola yemlerimizi aldık menemenden doğru eski foça kosova koyuna geldik apar topar botu çıkardık şişirmeye başladık arada pompa arıza çıkarıyor ama çalışıyoruz ve herseyiyle hazırırz saat 05:50 de sudayız kimsecikler yok deniz uyuyo daha herzman gitiğimiz kerterize götürdüm arkadaşlarımı çapayı attık 5 dak sora istavrit geldi arkadan bi tane daha derken kamış yattı allahım buda ne böle derken dehasal bi sarı kanat yüzümüz gülüyorr sardalya yemlerimiz bozuk olmasına rağmen iyi iş yapıyordu.istavrit kesti mercan başladı. çok güzel bi vuruş aldım çok güzel basıyordu bota aldım ki güzel bi mercan 3,5 derken balık kesti bi anda.15 ,20 dak sora karagöz başladı 4 parça balık aldıktan sora balık iyice kesti yer değiştrdik ama tık yokk hava biraz bozdu gibi baya bi yer değiştirdik ama yok saat 11 de acıktık çıktıkki yağmur sağanak sekilde başladı havada yükselince nasibimiz bu kadarmış deyip topladık botu ve manisa dönüş başladıı.allah bereket versin.

Bu mesaj en son " 09-05-2011 " tarihinde saat 07:48 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Rasimler eklendi..
cigo45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 06-05-2011, 16:31   #2
Kamil ESEN
Kaptan

Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Fotolarda sıkıntı yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
Eski 06-05-2011, 16:44   #3
cigo45
Çımacı

ewet yaşadıımatamıyorum hatta gönderende sizin adınız yazıyr anlamadım
Eski 06-05-2011, 17:21   #4
ali rıza acar
Kaptan

ali rıza acar kullanıcısının avatarı

Cigo kardeş, anlaşılan güzel bir av yapmışsınız. Güzelde paylaşım olmuş.Resimlerde olsa daha güzel olurdu.
Ancak ben Cigo diye hitap ettim ama imza ayarlarını yaparsan, hitapta kusur etmeyiz.
Selamlar.
K0NUM. KSK
ali rıza acar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2011, 19:06   #5
adolomorola
Kaptan

adolomorola kullanıcısının avatarı

Alıntı:
cigo45 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar 01,05,2011 pazar günü balığa gitmeye karar verdim ama fabrikadaki arkadaşlarımı ikna edemedim 2 haftadır başlarını yiyorum bi türlü denk gelemedik.ama benim kurtlar kaynıyor tabi.neyse 2 arkadaş ayarladım ve gece 3.30da apo babayı yatağından kaldırdım botu yüklemek için allah razı olsun bi kerede isyan etmezneyse yükledik ve manisadan çıktık yola yemlerimizi aldık menemenden doğru eski foça kosova koyuna geldik apar topar botu çıkardık şişirmeye başladık arada pompa arıza çıkarıyor ama çalışıyoruz ve herseyiyle hazırırz saat 05:50 de sudayız kimsecikler yok deniz uyuyo daha herzman gitiğimiz kerterize götürdüm arkadaşlarımı çapayı attık 5 dak sora istavrit geldi arkadan bi tane daha derken kamış yattı allahım buda ne böle derken dehasal bi sarı kanat yüzümüz gülüyorr sardalya yemlerimiz bozuk olmasına rağmen iyi iş yapıyordu.istavrit kesti mercan başladı. çok güzel bi vuruş aldım çok güzel basıyordu bota aldım ki güzel bi mercan 3,5 derken balık kesti bi anda.15 ,20 dak sora karagöz başladı 4 parça balık aldıktan sora balık iyice kesti yer değiştrdik ama tık yokk hava biraz bozdu gibi baya bi yer değiştirdik ama yok saat 11 de acıktık çıktıkki yağmur sağanak sekilde başladı havada yükselince nasibimiz bu kadarmış deyip topladık botu ve manisa dönüş başladıı.allah bereket versin.

fotoları atmaya çalışcam inşalah atabililrim.
Çok güzel bir rapor hazırlamışsınız..
Bunu resimlerle süsleyebilirsen çok daha güzel olacak
yardımcı olmaya çalışayım .0 535 5875786

1973/Manisa

0 535 5875786

''Sürküler dışı balıkları geri iade et ''
Zamanını balık aramakla değil
Balık yakalamakla geçir.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adolomorola Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2011, 23:37   #6
mazhar üzümcü
Kaptan

mazhar üzümcü kullanıcısının avatarı

genç kardeşim hemşerim. hem aramıza katılman, hemde av raporun için sana hoş geldin diyerek teşekkür ediyorum sevgilerimle.
CEP : 05336408018
mazhar üzümcü Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-05-2011, 00:38   #7
Fatih AKDAĞ
Tayfa

Fatih AKDAĞ kullanıcısının avatarı

Öncelikle hoş geldin diyorum ve anlatıma bakılırsa resimleri şimdiden merak etmeye başladım en kısa sürede yüklersen sevinirim. Keyifli ve kalıcı paylaşımlarının devamını dilerim.

Saygılarımla
Torbalı / İZMİR
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Fatih AKDAĞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2011, 17:52   #8
cigo45
Çımacı

Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Fotolarda sıkıntı yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
tşkler kamil abi fotoğrafları zorda olsa yükleyebildim az ama allah bereket versin.
Eski 08-05-2011, 17:53   #9
cigo45
Çımacı

Alıntı:
ali rıza acar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Cigo kardeş, anlaşılan güzel bir av yapmışsınız. Güzelde paylaşım olmuş.Resimlerde olsa daha güzel olurdu.
Ancak ben Cigo diye hitap ettim ama imza ayarlarını yaparsan, hitapta kusur etmeyiz.
Selamlar.

merhaba abi hava bozmasaydı daha bereketli olurdu ama napalım nasibimiz bu kadarmış.tşkler. cigoda diyebilirsin abi sorun olmaz
Eski 08-05-2011, 17:55   #10
cigo45
Çımacı

Alıntı:
adolomorola tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel bir rapor hazırlamışsınız..
Bunu resimlerle süsleyebilirsen çok daha güzel olacak
yardımcı olmaya çalışayım .0 535 5875786
öncelikle teşkkür edrim elimden geldiğince yazmaya çalıştım resimleride zorda olsa yüklemeyi başardım.yardım talebiniz için saolun.
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları