|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar 01,05,2011 pazar günü balığa gitmeye karar verdim ama fabrikadaki arkadaşlarımı ikna edemedim 2 haftadır başlarını yiyorum bi türlü denk gelemedik.ama benim kurtlar kaynıyor tabi.neyse 2 arkadaş ayarladım ve gece 3.30da apo babayı yatağından kaldırdım botu yüklemek için allah razı olsun bi kerede isyan etmez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 09-05-2011 " tarihinde saat 07:48 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Rasimler eklendi.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Fotolarda sıkıntı yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ewet yaşadıımatamıyorum hatta gönderende sizin adınız yazıyr anlamadım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cigo kardeş, anlaşılan güzel bir av yapmışsınız. Güzelde paylaşım olmuş.Resimlerde olsa daha güzel olurdu.
Ancak ben Cigo diye hitap ettim ama imza ayarlarını yaparsan, hitapta kusur etmeyiz. Selamlar.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bunu resimlerle süsleyebilirsen çok daha güzel olacak yardımcı olmaya çalışayım .0 535 5875786
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() genç kardeşim hemşerim. hem aramıza katılman, hemde av raporun için sana hoş geldin diyerek teşekkür ediyorum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Öncelikle hoş geldin diyorum ve anlatıma bakılırsa resimleri şimdiden merak etmeye başladım en kısa sürede yüklersen sevinirim. Keyifli ve kalıcı paylaşımlarının devamını dilerim.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
merhaba abi hava bozmasaydı daha bereketli olurdu ama napalım nasibimiz bu kadarmış.tşkler. cigoda diyebilirsin abi sorun olmaz |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foça'da denk gelen sargozlar | Yağız DEMİR | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 18-01-2011 11:30 |
İZMİR Foça'da balık avı | tevez | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 01-01-2011 20:31 |
Foça'da kalamar avı | tevez | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 3 | 02-10-2010 23:27 |
13.03.2010 Kartal Team Foça'da | The Lunatic | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 17-03-2010 13:51 |