|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Dostlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunarak forumunuza dahil oluyorum. Dostlarım dedim çünkü denizin yosun kokusunu içine sindirmiş ve balık avcılığına gönül vermiş herkesin dost olduğuna inanıyorum. Çünkü biz hepimiz dostluğun ilhamını; denizin kokusundan, balığın pırıltısından ve dalgaların sesinden alıyoruz. Forumlarda paylaştığımız tecrübelerimizle, tevafuken buluştuğumuz avlaklarda paylaştığımız son kalan kurşunumuzla, samice dudaklarımızdan dökülen rastgelelerimizle bizler bu dostluklarımızı dahada perçinlemiş oluyoruz.
Daha önce başka bir site aracılığıyla buradaki bazı arkadaşlarla özellikle Hasan BALIKÇI abimle tanışma şerefine nail olmuştum. Karareis sahilinde düzenlenen bir organizasyon da tanışmıştık. Belki kendiside hatırlar, organizasyonda bulunan en uzun boylu (1.95) katılımcı bendim. ![]() Biraz kendimden bahsedeyim: Memleketim doğma ve kısmen büyüme İzmir. Memur olduğum için çok yer gezdim o nedenle kısmen dedim. ![]()
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...'' Bu mesaj en son " 14-05-2011 " tarihinde saat 11:46 itibariyle kupes tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Faruk kardeş aramıza hoş geldin .paylaşımlarını beklemekteyiz.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Faruk abi ailemize hoş geldin. O kadar güzel şeyler yazmışsınki , sanki aylardır bu anı bekliyormuşsun gibi hissettim bir an.
Kalıcı dostluk ve paylaşımlar yapman dileğiyle. Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Banned
|
![]() Faruk kardeşim aramıza hoşgeldiniz.Kalıcı ve keyifli paylaşımlar; dostluklar dilerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin ailesine hoş geldin. Keyif alacağından eminim. Paylaşımlarınıda giriş yazın gibi yazarsan, heyecanla okuyacağımızdan emin ol.
Selamlar.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Faruk kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin. İnşallah yüz yüze de tanışırız. kokar taraflarını ben de çok merak ediyorum. Nasip olursa bir gün size katılmak isterim. Tekrar hoşgeldin.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Fatih kardeş çok haklısın uzun süredir hayat meşgalesi çok yoğundu biraz üzüntülü günler yaşadım. Hani geldimi üstüste gelir derler ya işte öyle oldu. Ama şükür ki zamanla bazı şeylerin acısı hafifliyor. Ali Rıza abi inşallah paylaşımlarımla hepimiz heyacan dolarız. Balık tutmak benim için hobi değil adeta yaşam tarzı. Özgür abi nasipten öte birşey yok sizlerle birlikte olmaktan zevk duyarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Faruk kardeşim aramıza hoş geldin ,keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Faruk aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Ben de Sığacık'tan çıkıyorum balığa. En kısa zamanda tanışmak üzere.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam arkadaşlar hepinize rast gelsin... | martıı | Tanışma | 2 | 03-01-2011 08:18 |
Manisadan selam ve sevgiler... | sssfffenks | Tanışma | 40 | 12-03-2010 19:20 |
Selam balık aşığı dostlar.Ben Karaman'dan Eyupreis tanışalım hepinize rastgele | eyupreis70 | TATLI SU AVI | 19 | 05-03-2010 08:16 |
Merhaba tüm dostlar.ÇANAKKALEDEN hepinize sevgiler!!!!! | orFoz17 | Tanışma | 7 | 15-09-2008 22:16 |
cevap ve selam edenlere sevgiler | batu | Tanışma | 0 | 11-09-2007 02:38 |