|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selamlar ıyımı yaptık bılmıyorum ama arkadaslarla hafta sonu Güzelbahçe gıtmeyı dusunuyoruz onerılerınızı alabılırmıyız benım pek aram yok kupez ve ısparozla sevemedım bırturlu o yuzden cesme altına gıtme konusunda pek emın degılım yer ve vs onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] deniz hatipoglu 28\11\1978 gaziemir/izmir Bu mesaj en son " 24-05-2011 " tarihinde saat 06:10 itibariyle 35deniz tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu sıralar açıkta uskumru-kolyoz başladı tekneden düşünüyorsanız 05058552330 numaralı telefondan Anıl ile görüşün uskumru için yemde tedarik eder size.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tabıkı hocam tekneden dusunuyoruz telefon no ıcın tesekkurler kesınlıkle arayacagım pekı mercan cupra karagoz ıcın umıdımız varmı ?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mercan, lidaki ve karagöz için umudunuz olsun.
Deniz avı tekneden bölümümüze bakarsanız o merada avlanan bir çok abimiz, arkadaşımız var. Size iyi kötü bir fikir verir. Şimdiden rastgelsin size ve ekibinize.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ozur guzelbahce demem gerekırken cesmealtı yazmısım tekrar onerılerınızı alabılırmıyım tesekkurler
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Verdiğim numarayı ara Deniz abi, çok kuvvetli lidaki-mercan alıyorlar her avda. Bu arada tekne zaten Güzelbahce 2. limanda.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
anıl hocam konusmustuk tekne ayarlanmıstı soz verılmıstı bırkere yoksa bılıyorsun ıstemeye ıstemeye gıttım dusundugum gıbıde oldu neyse bırdahakı sefere artık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
hafta sonu balıklıova .... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 17-10-2008 12:53 |
Hafta Sonu Güzelleri | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 30-12-2007 11:55 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
Hafta sonu alternatifi | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 31-05-2006 19:10 |