![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben IZMIR den kadir yasim 32 balık tutmaya yeni başlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinden ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() kadir hoş geldin kardeşim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldin Kadir.
Güzel ve zevkli ama bir o kadar da özveri isteyen bir hobiye başlamış bulunuyorsun. Oltalarının dolu dolu gelmesi dileklerimle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şaka kardeşim şaka hosgeldin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok büyükmüş , acayip çekiyormuş, kamışı omzuna alıp denizden kıyıya doğru yavaş yavaş ilerlemiş, tam bu sırada öyle asılmış ki..... ![]() ![]() ![]() Eee ufk gerisini sen anlatırsın artık? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ahaahahahaah övünç bence olay söyle gelişti... bu '' toprak ağası '' olduğundan kamış ı orak gibi salladı kamış ta kayalara çarptı kırıldı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldin keyifli paylaşımlar kadir imza ayarlarını da düzenlersen forumda hitap sorunu yaşamayız saygılar.....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz sadece ben geldim mesajınızda bu kadar eğlendirici konular çıktıysa ortaya dahasıda gelecektir sanırım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aileye hoş geldin keyifli paylaşımlar
ramasan ,ufuk ,övünç harikasınız inceden atışmalarınıza ![]()
![]() |