![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese Merhaba. Hayırlısıyla şu amatör balıkçılık işine bulaşmışız ki, buradayız. Seneler evvel Seferihisar Sığacık'tan, sağolsunlar, birkaç arkadaşla denize açılmış ve balık tutma şerefine nail olmuştuk. Lakin açıkçası pek de cazip gelmemişti bana, anlayamamıştım yani. Geçen hafta içerisinde dört günümü Mordoğan'da, Yeni Liman'da balık tutamamakla geçirdim
![]() Forum'u internetten buldum. Daha kurcalamadım yazılan çizilenleri. Eminim benim gibi yeni başlayan gerçek bir amatör balıkçı adayı için öğrenecek pek çok malzeme çıkacak. Herkese rastgele... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli Kardeşim(benden büyükseniz Abim)öncelikle forumumuza katıldığınız için tebrikler.
Olta balıkcılığı bir başkadır.sabır ister,vakit ister,ilacı olmayan bir hastalıktır.stres atmak için birebirdir.kafa dinlemek için bir bahanedir"balığa gidiyorum "demek. Ad soyad yaş vb bilgileri girerseniz hitapta kusur etmemiş oluruz.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Balık tutmanın bir sabır işi olduğu öncelikle altın bir kuraldır. Çünkü olta yapımı balıkta olan sıkıntılar falan hep sabır ister.Zaten işin inceliğini zamanla insan çözüyor.İmza ayarlarınızı yaparsanız size doğru hitap etmiş oluruz .Rastgele.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Bu iş sabır işidir, herşeyden önce gönül işidir.Zamanla balık tutmaya başlarsanız bu işin asıl keyfine o zaman varırsınız. Sitede her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün..Rastgelsin..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlar..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
canım Türkiyem/ alemiz vesselam | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 06-02-2007 08:46 |