![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Gece hareketli geçmeyen levrek avımdan sonra sabah çupra avım yüzümü güldürdü sabah saat 10 gibi havanın bozulmasından dolayı avımı sonlandırdım
KULLANDIĞIM MAĞ.... 0.28 misina,2 numara iğne,macun ,kurşunsuz ![]() Daha irileri sizlerin olsun RASTGELSİN ![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-11-2011 " tarihinde saat 19:42 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() avınız için tebrikler murat bey afiyet olsun macun'a takıldım ben açıklarmısınız nedir macun?
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Murat yine turnayı gözünden vurmuşsun
Afiyet bal şeker olsun..
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çakmakçı balıklar senin sayende lahmacuncu oldular başkada bir yem yediremez isem sorumlusu sensin tebrikler sevgiler
![]() ![]() ![]() ![]()
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 24-09-2011 " tarihinde saat 20:15 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi yine yapmışsın yapacağını. Levrekler ben olmayınca sana pas vermedi herhalde sende çupralardan çıkardın acısını
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() RECEP abi macun dediğim çiflik yeminin hamur hale getirilmiş hali ben kısaca macun deyip geçiyom. Konuları paylaştığım yerde tarifi var
![]() Bu mesaj en son " 24-09-2011 " tarihinde saat 20:12 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() TAYGUNUM iyi dileklerin için teşekkürler Sen olmayınca levreklerde sırtını döndüler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yok yok bana yakalansında ustaya, üstada yakalanmamak nelere mal oluyor anlasınlar. Tasmalamanın şiddeti ile damağın yarılması, sarışın hızlılığından beyin sarsıntısı, kıyıya alırken kayaya çarptırılınca patlayan sırt kemiği ve dışarı çıkınca elden kaymasın diye sım sıkı sıkılan boğazın acısı. Sana balıkmı yok sanki üstadım. Levrek yoksa Çupra, o da yoksa kılıç. Nerdeyse bir ay olacak ava gidemiyorum. Gitsekte burada denize kezzap dökmüşler sanki, canlı belirtisi dahi yok. Böyle olunca sizin balıkları dakikalarca seyrediyorum ekrandan, insan bakmaya doyamıyor. Eğer sana bakmayan o levrekler bana gelecek olursa heyecandan yukarıda anlattıklarımın tamamını uygulayabilirim. Ellerine sağlık kardeşim. Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
09.07.2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 22 | 23-09-2012 17:13 |
12 06 2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 11 | 23-09-2012 17:10 |
25 06 2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 23-09-2012 16:58 |
08/01/2011 kıyı avı | Hakan SUPÇİN | Üye Organizasyonları | 14 | 05-08-2011 22:12 |
04.06.11 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 22 | 30-06-2011 21:13 |