|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar bandırmada oturuyorum ismim tuncay. daha önce elime hiç makine olta almadım desem yeri var. tekneden çapariye çıkıyorduk ve bir kaç kez palamuta uzatmaya çıkmışlığım var. rekor 70 çift palamut
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba öncelikle hoşgeldiniz sitemize.
Saydığınız balıkların av stillerine uygun olur mu olmaz mı bilemiyorum bu bahsettiğiniz takımlar. Fakat ryobi komatsu kamış gerçekten çok güzel hafif ince ve kuvvetli. Banax makinalarda genel olarak sorunsuz dayanıklıdır 5000 dediği model 50lik kafa sanırım. 60lık olsa daha uygun olur diye düşünüyorum. Ama üstadlar veya bu makinayı kullananlarında fikrini alın derim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim genelde daha çok istavrit çapari için kullanacağım diğerleri belki. yazdığım 3 makineden hangisi daha uygun olur kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim birde 50 lik ile 60 lık kafa arasındaki fark nedir yardımcı olursanız sevinirim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin Tuncay.
tatlısu balıkcısı olduğum için sana saydığın malzemelerden hangisi daha iyi iş yapar söyleyemem. 50-60 lık kafa arasındaki tek fark bildiğim kadarı ile 100 metre 050 ve 100 metre 060 misina alması galiba.Üstadlardan cevaplar gelecektir. Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Toprağım riyobi 8000 sana tavsiyem iyi bir makina kullanıyorum hiç pişman olmassın
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ryobi kamış ve makineyi alın derim ben de...sazana avlarında dahi çok arkadaşımız kullanmakta, gerçekten güçlü bir makine ve güzel bir kamış
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet bende katılıyorum.İyi takım olur.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta ve Mersin hakkında yardım edermisiniz? | es3838 | Kamışlarla İlgili Herşey | 14 | 04-11-2010 18:59 |
Kamış seçiminde yardım | bakus | Tanışma | 1 | 05-12-2008 01:13 |
Kamış seçiminde yardım | bakus | Kamışlarla İlgili Herşey | 2 | 24-10-2008 16:59 |
kamış seçiminde yardım | bakus | Takım Çeşitleri | 0 | 19-10-2008 12:11 |
marinada tekne park yeri fotolari, biraz olta ve dalistan fotolar.. | ugurdumlu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 29-01-2008 10:25 |