|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar genelde çeşme eşek adası cıvarında mercan ve karagoz e gıdıyoruz yemde sulunez kullanıyoruz genelde çok çeşıtlı iğneler kullandım sızın onereceğınız iğneler nelerdır tesekkurler
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Site üzerinde arama yaparsanız bir çok konuda bu tip balıkların avını yapan kişilerin yorumları var. Örnek olması bakımından bir tanesinin linkini ekliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba.
O tarz balıklarda herkesin el alışkanlığına bağlı olarak kullandığı iğneler değişkenlik gösterir benim şuan en beğendiğim ve size önerebilceğim iğne modeli Owner Sergio-Bh 50173 avladığınız balık popülasyonunun büyüklüğüne göre iğne boyunu büyütüp küçültebilirsiniz tahminimce 6 numarası işinizi görecektir. Beyaz yem kullandığınızdan dolayıda genellikle beyaz iğne tercih etmenizi tavsiye ederim ![]() Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yardımınız için tesekkurler anıl bey
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili şenol sülinez ile avlandığını ifade ediyorsun. sana uzun saplı çapraz wmc nin 2, 3 ,4 9335 bl serisini önereceğim çünki uzun saplı bu iğneler sülünezi tam olarak iğneye alıyor. ben 1ve 2 nolarını mamun kullanırsam eğer çiuraya kullanıyorum. mamunuda ölmeden çok güzel kavrıyor bu model iğneler tabi takdir senindir sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli fıkırlerınız için teşşekkur edeıyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
İğne seçimi | remzihope | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 7 | 28-11-2011 18:16 |
İğne kataloğu | mufi | Olta Nedir? | 18 | 07-11-2011 09:04 |
İğne ve Olta tercihi | KingStriker | Rastgelsin Kahvesi | 37 | 12-11-2010 10:20 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |