|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() değerli dostlar hafta sonu hava tahminleri yağış ve fırtına gösterdiği için perşembeyi cumaya bağlayan gece, havanın iyi olasını fırsat bilerek avlanma planı yapıp yola koyuldum. hedefimde çipura ve levrek avı olduğu için canlı mamun yengeç ve madya aldım. saat 04 de gezerli ve iri mamunla yemlediğim takıma bastı uzak mesafeye atıştan dolayı kıyıya yaklaşana kadar çipura zannettim çok zorlamasına rağmen tartıda 2750 gr gelen genç trofeyi aldım. havanın çok durgun ve denizinde dümdüz olması nedeni ile diğer oltalara isparoz bile dokanmayınca saat sabah 11 de avı sonlandırarak döndüm. kıyıdakileri ceple çektim evdekileride foto makina ile farlılık olursa kusura bakmayın sevgilerimle.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 14-10-2011 " tarihinde saat 17:06 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık güzel av olmuş
tebrik ederim
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi ellerine sağlık güzel av olmuş .valla hava kötüde olsa ben de bu cumartesi balığa çıkçam kısmet bakalım rastgele
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar abi maşallah trofen harika görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık....
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar abi eline sağlık
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mashar abi gerçekten çok yakışıklıymış delikanlı.
Bu balık yenmez de yanında hatıralık resim çektirilir cinsinden. Şu kısır günlerde -ki artık aylarda diyecem- bu görüntüler hap gibi şifa oluyor bizlere. Eline sağlık abi, paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 10 numara ve temiz bir av olmuş eline sağlık tabiğki afiyet olsun
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler harika bir paylaşım ve görüntü.
Güzel bir av olmuş, afiyet olsun... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler çok güzel av olmuş, bende yarın sabahtan itibaren denizde olucam, bakalım foto ekleyebilecekmiyim buraya, kısmet...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol cem sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Salihli Demirköprü Barajı ilk Trofe | ukg79 | TATLI SU AVI | 29 | 24-06-2011 13:57 |
Sezonun İlk trofe Sazanı(Sakallı45) | Kamil ESEN | TATLI SU AVI | 15 | 16-06-2011 09:51 |
sığacıkta 2280 gr trofe | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 07-12-2010 17:06 |
Beklenen Trofe Paşa | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 67 | 21-10-2010 17:10 |
27 09 2009 Trofe Sarıkuyruk ve saz arkadaşları | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-10-2009 07:54 |