|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bugün sabah saatlerinde balık biraz iştahsızdı. Öğlene doğru mazmuz ve 5-6 tekne aynı yerde avlanmanın faydalarını görmeye başladık. Teker teker aldığım uskumrular neşemi yerine getiriyor arada çıkan kolyozlarda beni eğlendiriyordu. Misafirlerimin bugün şansı pek yerinde değildi o yüzden sadece benim tuttuğum balıkların fotoğraflarını yayınlıyorum. Aksilik olmazsa yarında denizdeyim umarım yarından sonra bozucağını söyleyen meteroloji tahmin sitelerinde yanılmalar olur
![]() Uskumrular. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kolyozlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fotoğraflar telefonla çekildiği için pek net olmayabilir kusura bakmayınız.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ooo maşallah ustam rastgelmiş daha da rastgelsin.....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() E MAŞALLAH bereketli geçmiş misafirinnin şansı sana yardım etmiş belli onun yerinde ben olsaydım balıkları tutanda tuncay olsaydı kesin denize atardım onu
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah anıl abi daha bol balık tutman dileğiyle .... RASTGELE
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Uskumrunun gözünü seveyim be ANIIIIIIIIL..
![]() ![]() ![]() Keratalar cam gibi parlıyorlar.. Anıl avlarının her daim bereketli olması dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Anıl benim kadar tutamasanda 3-5 birşeyler tutmuşsun ehh tebrik etmek lazım...Saygılar kardeşim ellerine sağlık keşke bizim org. yatmasaydı da ben de sizinle olsaydım pek kıskandım sizi....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Maşallah Anıl kardeş.Havalat soğuduğu için iç sularda balık yakalamak zorlaştı.inanın içim gidiyor sizlerin böyle resimlerinizi gördükce.böyle giderse izmir e tayinimi isteyeceğim.şu yaştan sonra beni memleketi terk-i diyar ettireceksiniz.
En kötü avlarınız böyle olsun dostlarım.Rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkür ediyorum, daha iyileri sizinle olsun.
Alıntı:
![]() ![]() Daha iyileri seninle olsun güzel abim. Alıntı:
Alıntı:
![]() İğnemiz keskin misinamız sağlam olsun kaptanım. Alıntı:
![]() Olsun abi fırsatını bulup illahaki bir gün gelirsiniz ![]() Alıntı:
Olsun bütün yazda biz seni izledik be abi ![]() ![]() İzmire tayin işi iyi olur aslında hee ![]() ![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 02-11-2011 " tarihinde saat 07:44 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gözünüzü seveyim etmeyin eylemeyin.valla ciddi ciddi tayin düşünmeye başlıyorum.2-3 aylık geçici görevle gelsem sizin teknelerde bana yatacak yer ayarlarsınız değilmi.akşama kadar dairede sabaha kadar balıkta ne iyi olurdu .Tekrardan avlarınız bereketli olsun dostlarım Rastgele.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim beni misafir meralarına mı götürüyorsun ne yapıyorsun şeklini şemalini unuttuk bu balıkların
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uskumru baskını :) | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 31-05-2011 21:53 |
foçada uskumru avı | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 02-08-2010 08:38 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
Uskumru avı | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-04-2010 20:02 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |