![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben avmarketi.com da iki set gördüm sizce hangisini alayım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu tip set yemler yerine, tek tek silikon yemler alabilirsin.
Balıkesir'de sanırım levrek avı için kullanacak sahte arıyorsun. Birde başlıklara "yardım???" yazmak yerine "Sahte yem seçimi konusunda yardım?" şeklinde yazarsan daha açıklayıcı olur ve yardımcı olabilecek kişilerin ilk etapta daha fazla ilgisini çeker.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() BAK YAĞIZALPCİM EĞER BALIKESİRDEN VEYA EGEDEN BALIK AVLAMAK İSTİYORSAN SANA MÜKEMMEL BİR SAHTE ÖNERECEĞİM AMA BİRAZ TUZLUDUR FİYATI
![]() Yo-Zuri Crystal minnow 90mm siyah renkte olan floating veya sinking ![]() yada Surecatch Gobimaru 10.5 cm sardalye desenli olan yani mavi yada siyahi turuncu olan ![]() MUTLAKA İŞ YAPACAKTIR.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende yo-zuri var mor renkli olan iş yapıyor ilk atışımda bana kocaman bir yazılı hani yakallttı levrek yakkalttı
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ayrıca o sahte takımlarını alma
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bende bunun L42 renk kodlu olanından var 50 gr gezer kurşunla orta suya indirdim tekne ile ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sırtı konusunda yardım | _Ata_35 | Takım Çeşitleri | 4 | 27-02-2011 11:36 |
Yem konusunda acil yardım... | madrix | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 18-11-2009 09:49 |
kullanılacak takım konusunda yardım | batu | AT-ÇEK | 2 | 04-10-2007 10:35 |
yayın avı konusunda yardım ??? | balıkların_efendisi | TATLI SU AVI | 8 | 27-03-2007 21:09 |
palet konusunda lütfen yardım | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 16-03-2007 11:40 |