![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Koca bir sayfa rapor yazmıştım fakat tarayıcımda yaşadığım sorun nedeniyle hepsi gitti
Bu sebeple kısa ve öz bir rapor yazıyorum affınıza sığınarak. Arkadaşım Erhan, Güven ve eniştesi Bekir abi ile Karabulut'a misafir olduk. Güzel bir gün geçirdik benim balıkları dönüş yolunda ayıkladığım için fotoğraflara dahil değil. Bir kaç yıldır yapmadığım uskumru avını tekrar yapmanın keyfini yaşadığım bir gün oldu. Teşekkürlerimi sunuyorum kaptanıma gösterdiği misafirperverlikten dolayı yine dört dörtlük bir gün geçirdik birlikte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 12-11-2010 " tarihinde saat 19:12 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir Karabulut klasiği daha... | kordonboyu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 23-11-2011 15:09 |
Harikasın Kaptan Karabulut | Kamil ESEN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 26-02-2011 23:39 |
Kaptan Karabulut Manisadaydı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 11-01-2011 08:22 |
Karabulut denizle buluştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 23-07-2010 07:27 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |