|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben çinekop avına çıkmak istiyorum fakat elimdeki kamış ve motorun bunun için müsait bir takım olup olmadığını bilmiyorum bir çok kişi kafadan dolma bir sürü şeyler söylüyor ama ben üstadlarımızdan bilgi almak istiyorum
Kamış: 4,20cm. Marka:Laser fish Model: Action surf Motor:Alba Star Millenium 70 Birde oltanın üzerinde şöyle terimler var ne demek olduğunu bilmiyorum C/L:1,48cm. GW.390gr. Sec:4 birde değişik varyasyonlarda rapala takıyolar araya fırdöndü takıyorlar bunun bir şeması varmıdır ? Şimdiden ilgine teşekkür ederim.bir çaylak olarak.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardımcı olur musunuz ? | f.akin34 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 28-01-2012 21:50 |
Merhabalar, yardımcı olabilirmisiniz? | berko | Haritalar | 0 | 12-12-2010 14:22 |
Benide kabul ederseniz sevinirim | selçukdinç | Tanışma | 5 | 30-09-2008 20:45 |
selam arkadaşlar bu balıklar ne balığıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim | oteldev | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-02-2008 20:52 |
yardım ederseniz sevinirim | doğukan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 20 | 23-02-2007 16:12 |