![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ağustos sonun da tatil için fethiye ye gidecem acaba bu mevsimde ne tutabilirim ve takım olarak ne olmalı yanımda yardım edebilir misiniz?
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu konuda Adminden yardım alabilirsin...fevkalade bilğisi vardır bu konularda...Özelden yazarsan iletişim kurabilirsin...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fethiye bölgesine hiç av yapmaya gitmedim ve oraları pek bilmiyorum ama botla gidip fethiyenin büyük taşlarından büyük balıklarla dönenleri çok gördüm..
O yüzden kesin bir mera söyleyemeyeceğim. Güllük tarafına geçerseniz o taraflarda kıyıdan güzel avlar yapabilirsiniz..
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yasin arkadaşım, güllük tarafını bende duydum. oradan iri kefal alınıyormuş. başka bilgim olsa da söylesem ama bu kadar. hatta video görüntüleri var aratırsan çıkar.
rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yasinciğim gereken bilgiyi (Üstad Kaptan)ımız vermiş .Değerlendirirsen gereken cevabı almış olusun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fethiye'de bu mevsimde ne avlanır ? | silver1701 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 21-06-2012 09:54 |
Fethiye'de balık avı turu düzenleyen var mı? | bytt | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 08-05-2012 20:38 |
Fethiye'de kıyıdan avlak önerisi ? | bytt | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 25-10-2011 21:36 |
Fethiye'de olan arkadaslara soru | ahmetside | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 13-05-2010 20:19 |