![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tutHerkese slm lar adim hamdullah yigit yasim 24 izmirde oturuyorum 5,6 yildir balik tutmaya calisiyorum arada oluyo tabi ama hic kendimi gelistirmeye calismadim ama su saatten sonra cik merak sarmaya başladım su levrek konusunda bana yardimci olabilecek biri varmi at cek yonteminde mantar takılıyormu takılıyor ise sahte yem ile mantar arasi kac cm olmali kursun olmalimi
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hamdullah;
aramıza ve sitemize katılmanıza çok memnun oldum.... sorunuza ilğili arkadaşlar en kısa zamanda cevap vereceklerdir...Hayırlı avlar dilerim....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hamdullah öncelikle hoş geldin.
Ustalar sorularına eminim en kısa sürede cevap verecektir. Ben bir konuya değinmek istiyorum. Böyle bilgi paylaşımı yaptığımız yerlerde biraz daha Türkçe karakterler kullanarak ve elimizden geldiğince noktalama işaretlerine dikkat ederek anlaşılır şekilde sorularımızı veya cevaplarımızı yazarsak eminim birbirimize daha çok yardımcı olmuş oluruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz en yakında gerekli bilgilere ulaşacaksınız hayırlı ve devamlı paylaşımlarınızı bekleriz.Rasgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cok zor degıl aslında dogru yerı. Bulun sadece ... Bır tane sılıkon sahte balık alı oltanıza takın tabı usuluyle onune tabı bırkarıs uzagına 5 er cm arayla 2 tane veya 3 tane 5 gramlık sıkıstırma kursunlardan takın . Uzaga atın ne cok yavas ne cok hızlı cekıp avlarken comelın balık korkup almayabılıyor ...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Muhteşem İkiliden Levrek "Levrek 6,870 Kg." | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 2 | 26-04-2012 22:31 |
Silikonlu levrek çaparisi ve levrek avı | Bahadır Sarıca | Çapari | 7 | 23-09-2011 18:41 |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |