|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzun bir ardan sonra güzel bir av yaptım. Galiba sitede bir sıkntı olduğundan paylaşamamıştım bu güne nasipmiş.
Sonbahardan beri zaten baya kurtlanmıştım. Kısmet şubat ayınaymış. Çanakkale balıkhaneden aldığım karides ve istavritlerle son 2 yıldır favori avlağım olan sarıçayın ağzında soluğu aldım. Karides ile tek iğneli denemelere rağmen tık yoktu. ![]() Saygı ve sevgilerimle. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01.01.2013 Mutlu Yıllar | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 25-01-2013 10:16 |
Sarıkanatlar ile buluştuk | Ahmet TARİH | AT-ÇEK | 14 | 02-05-2012 18:51 |
Ilk avım :) | EMİRCAN | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 6 | 15-04-2010 19:38 |
Sarıkanatlar ve Lidaki (video var) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 25-04-2008 11:09 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |